nedeľa 24. decembra 2017

Christmas 2017




Tohtoročná štvrtá adventná nedeľa vyšla presne na štedrý deň. 

Preto nebude už žiadny Vianočný post s typom. 

Milí moji čitatelia, chcela by som Vám týmto postom zaželať krásne, pokojné Vianoce v kruhu svojich blízkych. Užite si tento deň, bez stresu. Užívajte si jedinečné chvíle s rodinou a priateľmi. Vôbec nevadí, že ste nekúpili všetky darčeky ktoré ste chceli. Predsa Vianoce nie sú len o nich. Sú o pokoji a prežití spoločných chvíľ s blízkymi. 


Vianoce sú o tom aby bol človek šťastný a spokojný. Za svoj život som sa naučila jedno najväčším darom pre mňa je to že som zdravá a že sú moji blízky zdravý a šťastný. Znie to ako klišé ale je to tak. Vekom mi je už jedno či si pod stromčekom nájdem desať darčekov alebo jeden. Podstatné pre mňa je aby sme boli všetci pokope. 


Takže moji milí nezostáva mi nič iné ako Vám zaželať krásne Vianoce. 



P.S.: určite sledujete blog aj v najbližších dňoch. Už o pár dni tu bude na Vás čakať malé prekvapenie. :) 


Ako som sľúbila prekvapenie je tu! Od dnes prebieha na blogu GIVEAWAY ako poďakovanie za úspešný rok 2017. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.