nedeľa 10. decembra 2017

Christmas 2017 | Decoration


Druhá adventná nedeľa sa bude niesť v téme dekorácia. Vianoce sú aj o nej. Niekto kupuje ozdoby každý rok nové niekto používa ozdoby dookola tie isté. Je jedno do ktorej kategórie patríte, dnes sa spolu pozrieme na trendy týchto Vianoc. Tak ako každý rok aj tento sa trendy menia. Niečo zostalo z rokou predchádzajúcich ako napríklad veľmi populárny retro štýl ale prišiel aj nové trendy. Hlavne teda v oblasti farieb. In sú pastelové farby ako napríklad ružová, oranžová ale aj overená klasika zlatá, strieborná, zelená či červená. Ak máte radi prírodné motívy tento rok bude váš. Všetko prírodné je na tohtoročnú Vianočnú dekoráciu vhodné a prípustné. Ak milujete rôzne postavičky od Santa Clausa po úplne "gýčové" postavičky tak vaša Vianočná dekorácia bude TOP. Tieto Vianoce prevláda štýl zdobenia čím viac tým lepšie. Čo to znamená? Ak máte doma 10 krabíc ozdôb na stromček pokojne ich zaveste všetky. Je jedno aký štýl sa Vám páči, je jedno či sa riadite najnovšími trendami. Podstatné je aby ste si Vianoce užili naplno.


Budem rada keď mi dole do komentáru napíšte svoj názor na Vianočné trendy? A akej farby bude tento rok Vás stromček a delá dekorácia? Určite mi napíšte dole do komentáru.







farebná škála

farebná škála 

farebná škála 

farebná škála 








































zdroj: pinterest.com, google.sk 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.