nedeľa 17. decembra 2017

Christmas 2017 | Christmas Event


Tretia adventná nedeľa je tu!

Na začiatku som mala predstavu, že Vám pripravím článok o Vianočných darčekoch na poslednú chvíľu. Ale situácia sa zmenila. Koncom Novembra ma oslovili dievčatá z dm drogérie markt Slovensko či by som nechcela prísť na Vianočný event ktorý sa koná prvý Decembrový víkend v Bratislave. Moja odpoveď bola samozrejme jasná- vzhľadom na to, že už som sa takéhoto eventu zúčastnila vedela som že dievčatá si dajú extrémne záležať aby bolo všetko dokonalé.


🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Takže som sa 1. Decembra vybrala do Bratislavy. Všetky čo nežijeme v hlavnom meste sme boli ubytované v hoteli Loft ktorý je ani nie 10 minút pešo od hlavnej vlakovej stanice, ideálne lokalita. Vlastne celý event sa konal práve na tomto dokonalom mieste. Bola som už vo veľa hoteloch ale tento na mňa pôsobil neuveriteľne. Už pohľad z vonku stála za to, a to nehovorím o izbe v ktorej som bola ubytovaná. Moderná, vybavená naozaj vyzerala veľmi dobre.

dm christmas party event 2017

Veľká pohodlná posteľ ktorú akútne potrebujem mať doma- asi ešte napíšem Ježiškovi, hehe. Po príchode na hotel a ubytovní sa, nás čakala chutná večera ktorá slúžila aj na to aby sme sa všetky spoznali. Kolektív bol naozaj pestrý neboli sme tam len blogerky ktoré píšu blogy písanou formou ale boli tam aj dievčatá ktoré točia videá na youtube. Na konci článku nájdete určite zoznam, ale myslím si že určite ich už všetky poznáte. Začínali sme o siedmej večer a do postele som sa dostala krátko pred polnocou. Takže spoznávaním sa sme strávili pomerne dlhý čas a bolo to veľmi príjemné. Večera chutila rovnako veľmi dobre. Oceňujem široký výber jedál, s ktorých si vyberie asi každý každý. Nie sú to žiadne extrémne gastronomické variácie ale jedlá ktorý si dokáže človek pokojne urobiť aj doma. Takže naozaj domáca chutná kuchyňa. Na izbe som mala program celého sobotného dňa, z ktorého väčšina aj tak bola stále pod rúškom tajomstva. Dievčatá nás naozaj napínali až do poslednej chvíle a nechcel nič prezradiť.

🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Sobotu ráno som začala klasicky. Chutnými raňajkami. Čas stávania bol extrémny. O siedmej ráno v sobotu stávam málokedy, takže asi si viete predstaviť moje "nadšenie" ale zase tešila som sa veľmi na všetky nové veci ktoré zažijem. Čiže aj keď som si pár krát pohundrala, prečo musím vstávať tak skoro, v konečnom dôsledku mi to ani nevadilo. Po raňajkách sme sa zhromaždili na recepcii hotela a presunuli na miesto kde event prebiehal. Privítala nás Vieka Ayisi s ktorou sme mali hodinu jógy. Táto hodina na programe bola napísaná, keď som ju uvidela moje pocity boli naozaj zmiešané. Jógu necvičím takže s ňou nemám žiadne skúsenosti. Potešila som sa že v takejto situácii nie som sama. Celá hodina bola ale veľmi príjemná.

dm christmas party event 2017

Hodina nebola vôbec náročná. Dobre priznávam sa niektoré pozície náročné boli ale všetko to je len o praxi. Vďaka jóge sa mi ale uvoľnili všetky svaly ktoré ma pomerne dlhú dobu boleli. Bála som sa že ráno budem mať svalovicu ale nič také sa nekonalo. Vierka poskladala hodinu tak aby ju zvládla každá z nás bez akýchkoľvek problémov. Bola taká skvelá, že sa predĺžila keďže sme sa všetky naozaj dobre bavili a smiali. Vierka je príjemná, inšpiratívna mladá žena.

🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Po jóge nasledovala malá prestávka. Keďže po takom výkone si zaslúžime vyzerať dokonale presunuli sme sa na izby kde sme sa dali dokopy a mohli sme veselo pokračovať ďalej. V inej konferenčnej miestnosti na nás už čakala dokonalá Vianočná výzdoba a pani dermatologička Juliana z Beauty Care Institute. Tá nás školila ako sa správne starať o pleť. Čo by sme ako blogerky samozrejme mali vedieť. Ale ani my nie sme dokonalé. Napríklad zistila som, že celú dobu sa odličujem zle. Nie žeby som používala zlé produkty, na tých si vždy dávam záležať ale pohyby ktoré pri odličovaní robím nie sú dobré pre moju pleť. Teraz na nej síce nie je vidno nič, ale keby som takýmto odličovaním pokračovala v 40-tke mám veľké vrásky ktoré už nikdy nezmiznú. Takto konečne správne viem ako odlíčiť svoju pleť bez toho aby som ju ničila a v spomínanej 40-tke sa mi odvďačí tým, že bude dokonalá. Jasné starnutie pleti neovplyvním ale môžem tomu aspoň trochu zabrániť. Neriešili sme len správne odličovanie, prešli sme si všetkými krokmi starostlivosti o pleť. Ako inak všetky produkty ktoré boli použité boli od privátnych značiek dm drogérie- čiže Balea a Alverde.

dm christmas party event 2017
prepáčte dievčatá ale túto fotku som sem jednoducho musela dať :)

Niektoré produkty od týchto značiek poznám aj ich používam. Napríklad hydratačná maska Aqua Tuchmask je naozaj výborná a používam ju pravidelne raz týždenne. Pretože v porovnaní cena výkon nemá konkurenciu. Celá prednáška bola veľmi zaujímavá a myslím si, že nám všetkým dala veľa potrebných rád. Ktoré napríklad ja zaručene aplikujem vo svojom živote a po čase vám dám na blogu vedieť ako to všetko funguje. Nasledoval obed pri ktorom sme viedli rozhovory o všetkom o čom sa len dalo.  Káva, zákusok a hor sa na ďalšiu prednášku- tentokrát na tému vlasy.

🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

dm christmas party event 2017

Jakub z kaderníctva Pierot nám rozprával všetko dôležité o vlasoch. Ako sa o ne správne starať, ako často navštevovať kaderníka ale aj to ktoré vlasové produkty sú naozaj dobré. Zase sme sa bavili o produktoch dm drogérie ako Balea, Alverde či Ebelin. Jakub rozprával veľmi pútavo a ochotne odpovedal na všetky kladené otázky. Povedal nám aj veľmi veľa zaujímavých faktoru o vlasoch ale aj o produktoch ktoré nájdeme na našom trhu. Ktoré sú pre naše vlasy prospešné a ktoré zase nie. Samozrejme nemenoval konkrétne značky to by nebolo profesionálne ale dal nám niekoľko rád čomu sa pri čítaní obalov vyhýbať aby sme neškodili naším vlasom. Jakub si priniesol aj niekoľko vlastných pomocníkov v styling vlasov. Napríklad aj najtichší fén na svete ktorý vyhral niekoľko technologických ocenení. Je značky Dyson má krásny dizajn a cena sa samozrejme pohybuje v stovkách euro. Ale naozaj som ešte tak tichý fén na vlasy nikdy nevidela (môžete ho vidieť na fotke hore). Aby sme boli pekné Jakub nás všetky krásne učesal. Učesať toľko dievčat dá naozaj zabrať ale bolo vidieť že Jakuba jeho práce veľmi baví a napĺňa. Aj počas toho ako ma česal mi rozprával veľa vecí o mojich vlasoch, ako sa o ne správne starať aby boli vždy dokonalé. Určite poteší každú ženu, keď jej pochváli vlasy naozaj skvelý kaderník. Som rada, že moje vlasy sú ako tak v poriadku aj keď sa o ne starám, povedzme veľmi nepravidelne.


🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Účesom naše prípravy samozrejme nekončili. O makeup sa nám postarala skvelá Barborka Yurkovic . S ktorou sa už osobne poznáme s úplne prvého dm eventu. Vtedy sa nám starala o styling a nie o makeup. No rovnako ako je skvelá stylista je výborná makeup artistka.

dm christmas party event 2017

Takže kým sa Jakub staral o vlasy Barborka svižne líčila. Naozaj majú obaja môj veľký obdiv učesať a nalíčiť deväť dievčat v časovom rozmedzí hodiny a pol dá naozaj zabrať. Program zatiaľ prebiehal veľmi uvoľnene. Lenže ešte stále nekončíme. Dievčatá z dm drogérie nás stále napínali. Najväčšie prekvapenie nás ešte len čakalo. Mali sme prísny zákaz vychádzať z miestnosti. Už sme mali rôzne teórie čo sa asi bude diať ale to čo sa udialo nečakal nikto.

🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Keď už sme boli všetky učesané a nalíčené nastal hlavný bod programu. Opäť sme sa presunuli, na chodbe sme dostali čerstvo uvarený Vianočný puč samozrejme nealkoholický. Ktorý bol veľmi chutí a napríklad ja som nevedela, že značka dm Bio takýto punč vo svoje ponuke má. Pri prvej možnej návšteve dm-ka si ho musím kúpiť. Keďže alkohol pijem veľmi málo nealko verzia punču mi veľmi chutila. Všetky sme si vzali vianočné šálky a čakali čo sa bude diať. Ako správne blogerky sme si urobili spoločnú fotku na instagram a pokračovali ďalej. Po otvorený dverí prišiel totálne šok a extrémne prekvapenie. V krásne Vianočne vyzdobenej miestnosti presnejšie v knižnici. Stál stromček pod ním neskutočné množstvo darčekov a na kresle sedel Santa Claus.


Od prekvapenia mi vyšla slza čo sa mne nestáva často. Vidieť Santu chce predsa každý a je jedno či má človek 4 roky alebo 24. Samozrejme nechýbala spoločná fotka. Posadali sme si na vankúše a dievčatá stále, že ešte s prekvapeniami nekončíme. Opäť nás napínali. Zase kolovali rôzne typy ako napríklad "veď keď už je tu Santa musí prísť aj sob" "či možno príde striptér" naozaj to boli rôzne typy a konšpirácie no nič z toho to nebolo.

🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Zaručene aj vy chcete vedieť čo za ďalšie prekvapenie nás čakalo. Budem vás napísať? Alebo nebudem? Chcem aby ste tu situáciu precítili rovnako ako mi v daní moment. Ale dobre nebudem už toľko napísať- :). Vo dverách sa objavila postava, človek ktorého pozná každý. Nebol to sob ani striptér bol to Sajfa.


Ako správne baby sme trochu jačali predsa aby bol aj on poctení. Sajfa si ku nám sadol a viac ako hodinu sa s nami rozprával. O jeho moderovaní, súkromí ale aj o vlogoch ktoré momentálne točí na youtube. Dal nám niekoľko užitočných rád ako byť v tom čo robíme úspešné. Bavili sa s nami ako s kamarátkami ktoré pozná roky. Je to naozaj príjemný muž či už vo vlogoch ktoré sledujem alebo aj v reálnom živote. Samozrejme nechýbali spoločné fotky. A už sme sa len vrhli na darčeky. Museli sme teda celý rok všetky veľmi poslúchať keď sme dostali toľko darčekov. Neskutočné množstvo produktov nie len od privátnych značiek dm-ka. Samozrejme nemusíte sa báť, že sa s Vami nepodelím, nejaký skvelý balíček poputuje do súťaže keďže toľké množstvo produktov nemám šancu sama spotrebovať ani do konca života. Program ale ešte nekončil. Teplo sme sa obliekli a pokračovali na Vianočné trhy nasať trochu adventnú atmosféru a dať si dobrý punč a čo to pod zub. Po celom dni sme sa príjemne prešli a mráz nás aj riadne vyštípal. Celý deň sme už len zakončili na neskorej večeri v hotelovej reštaurácii. Plné dojmov sme sa už len presunuli každá na izbu. Od únavy a hlavne plná zážitkov som do pár minút zaspala.


🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Týmto by som sa chcela srdečne poďakovať dm drogérii za pozvanie. Menovite dvom skvelým osobám Natali a Silvi že pre nás zorganizovali víkend plný oddychu a zážitkov. Za profi fotky ktoré Vám samozrejme potom ukážem skvelej Zuzke Gavulcovej, rovnako ďakujem chlapcom od kamery ktorý strávili s nami celý deň a boli nám stále za pätami- teším sa na výsledné video :). Rovnako aj za skvelý foto kútik vďaka ktorému mám fotky na pamiatku a zažili sme veľa zábavy pri fotení. Práve vďaka blogovaniu môžem zažiť všetko toto, a ja som za to nesmierne rada. Ďakujem aj všetkým blogerkám ktoré som vďaka tomuto eventu mohla spoznať a veľa sa o nich naučila.


🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Ako som ľúbila vyššie, pridávam Vám linky na ostatné dievčatá ktoré sa zúčastnili na evente.

LENKA 
TinaNaté
Rebeka
Vierka
Silvia
Dominika
Miška
Saja


 Želám Vám krásnu tretiu adventnú nedeľu.




#dmchristmasparty



P.S.: keďže moje fotky nie sú dva krát profesionálne ale verte na lepšie som nemala čas, pridávam Vám sem aj pár profi fotiek od Zuzky ktoré sú naozaj krásne.


































2 komentáre:

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.