streda 13. septembra 2017

DOVE | penové potešenie


Sprchové peny sa momentálne tešia veľkej obľube. Keďže ani značka Dove nechce byť out prišila na trh s novým produktom. Ako inak ide o sprchovú penu. Musím sa priznať, že všetky produkty v podobe peny ma nesmierne bavia. Je to iné a preto žnú takéto produkty veľký úspech. Veď aj taká nudné sprchovanie môže byť občas zábava. 



Medzi sprchovou penou a klasickým sprchovým gélom nie je skoro žiadny rozdiel. Jasné konzistencia je iná ale svojimi účinkami sú rovnaké. Pena sa na pokožku aplikuje jednoducho pomocou pumpy ktorá slúži práve na vytváranie spomínanej penovej konzistencie. Samotné penenie je priemerné nejde o žiadnu bohatú penu ktorá vydrží na pokožke tela dlho. Čo sa týka účinkov. Pena robí čo má, pokožku tela umyje podľa očakávania. Po použití nie je pokožka vysušená aj keď ja zo zvyku vždy používam aj telové mlieko.


Pokožka po umytí síce naozaj nie je extrémne vysušená ale nie je ani perfektne hydratovaná. Konzistencia peny je veľmi krémová. Nejde o klasickú sprchovú penu "ala" šľahačka. Skôr o veľmi ľahkú krémovú konzistenciu. Ak pečiete môžem konzistenciu sprchovej peny prirovnať ku veľmi zľahka našľahaným bielkam. To je čo? Prirovnávať produkt do sprchy ku potravine- ale naozaj nijako lepšie konzistenciu opísať neviem. Vôňa samotnej peny je príjemná. Ide o základnú vôňu produktov Dove čiže nič výrazné ale pritom čisté a jemné. Baleniu sa nedá nič vytknúť. Manipulácia s pumpičkou je veľmi jednoduchá a rýchla. Na celé telo spotrebujem maximálne 4-6 pumpičiek peny. Ak chcete vo svojej sprche zmenu od klasických sprchových gélov myslím si, že táto pena nebude krokom veľa.


Produkt má 200 ml a jeho cena sa pohybuje od 5,00 €.


A čo vy a sprchové peny? Skúšali ste už nejakú? Od akej značky a vyhovovala Vám?
O svoj názor sa so mnou podeľte dole v komentároch.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.