pondelok 22. mája 2017

Navia | Bio Hydrolát Mäta Pieporná

Navia Bio Hydrolát Mäta Pieporná

Začína byť zo mňa "maniak" na pleťové vody. Hlavne na také ktoré sú vo forme spreju. Za posledných niekoľko mesiacov som vyskúšala už niekoľko druhov od rôznych značiek. Dnes by som Vám rada predstavila prírodný produkt konkrétne Bio Hydolát z Mäty Piepornej od značky Navia. Sprej mám zo stránky konvalinka.sk, ktorá má široký výber prírodných produktov od rôznych značiek. 

Navia Bio Hydrolát Mäta Pieporná

Hydrolát je určený pre mastnú, zmiešanú, aknóznu pleť. Obsahuje 100% mäty piepornej je bez alkoholu a konzervačných látok. Opakujem sa už po niekoľký krát, moja pleť je teda mastná s veľmi občasným sklonkom ku akné. Akné sa mi zvyčajne objavuje hlavne v stresovom období keď nie som až tak v pohode a tým pádom nie je v pohode ani moja pleť ktorá mi to zvyčajne dá najavo práve spomínaným akné. Ktoré sa vždy objaví nevhodný čas na úplne nevhodnom mieste. Asi takúto situáciu poznáte aj vy.

Navia Bio Hydrolát Mäta Pieporná

Pleťová voda sa dá používať dvoma spôsobmi. Prvým spôsobom je klasický vatový tampón na ktorý vodu aplikujem, vďaka tomu dokáže voda pleť dôkladne vyčistiť a tonizovať. Druhým spôsobom je aplikovať vodu priamo na pleť vďaka rozprašovaču. Mne osobne tento druhý spôsob aplikácie vyhovuje omnoho viac. Nielenže nemusím zbytočne používať vatové tampóne voda pleť výborne osvieži a aj jemne hydratuje. Čo sa týka samotného čistenia pleti. Hydrolát to podľa mňa sám úplne nezvládne. Áno dočistiť pleť vie ale vyčistiť od hrubej špiny či nánosu určite nie. Preto je potrebné pleť klasicky odlíčiť, použiť nejaké obľúbené tonikum a až potom pleťovú vodu. Ide o poistku kedy človek naozaj zistí či je pleť čistá všade alebo či treba ešte niekde použiť práve spomínané tonikum.

Navia Bio Hydrolát Mäta Pieporná

Po použití mám pleť jemne suchú ale len veľmi jemne. Určite táto veda vysúša menej ako bežne dostupné produkty napríklad z drogérie určené práve na mastnú či problematickú pleť. Výhodou je práve to, že pleť nie je až taká suché a potom sa mastí logicky aj menej. Vôňa je príjemná keďže mätu samú o sebe mám veľmi rada. A táto pleťová voda obsahuje len 100% extrakt práve z mäty piepornej. Jedná sa o veľmi sviežu vôňu ktorú opisovať nemusím. Výhodou pri samotnej aplikácii je už spomínaní rozprašovač ktorý robí veľmi jemný rozptyl kvapiek, ktoré sa do pleť tým pádom veľmi rýchlo vstrebú. Balenie má 30 mililitrov a jednoduchý dizajn. Oceňujem sklenenú fľašku. Veľkosťou sa hodí do každej kozmetickej tašky či kabelky. Som toho názoru že túto pleťovú vodu môže človek používať aj počas dňa ako osvieženie pleti, vďaka mäte bude pleť osviežené a aj jemne hydratovaná.


Navia Bio Hydrolát z mäty piepornej má 30 ml a stojí 4,00 €. Viac prírodný produktov nájdete na www.konvalinka.sk.


Používate prírodnú kozmetiku? Akú značku máte radi?
Určite mi napíšte dole do komentáru.




6 komentárov:

  1. Ja osobne tieto hydroláty milujem, sú skvelé. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takýto produkt mám po prvý krát. No stal sa mojím obľúbencom iné druhy som ešte neskúšala ale tento mätový je skvelý hlavne teraz v teple. :)

      Odstrániť
  2. Navia ma krásne obaly. Skúšala som od nich zatiaľ len tuhý šampón na vlasy. Tento hydrolát vyzerá veľmi dobre, tým, že je prírodný tak by nemal vysušovať pleť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš veru pravdu obal sa podaril, páči sa mi jeho jednoduchosť nič prehnané. Pleť nevysušuje pretože neobsahuje žiaden alkohol ktorý práve pleť vysušuje. :)

      Odstrániť
  3. Hydrolát jsem od Navie nezkoušela, ale mám doma od ní asi všechny šlehané krémy :-) TOP je také avokádový krém. No a mezi srdcovky patří i Soaphoria nebo Mylo :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za typy na produkty. Mylo poznám mala som od tejto značky peelingové mydlo a mydlo s obsahom čierneho uhlia. Narazila som na túto Slovenskú značku náhodou na trhu a veľmi milo prekvapila.:)Soaphoria sa u mňa ešte neobjavila ale na blogoch čítam pozitívne recenzie takže určite niečo vyskúšam. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.