streda 12. apríla 2017

Novinky z dm drogérie | Apríl


Ako každý mesiac aj tento krát Vám prinášam Aprílové novinky z dm drogérie. 


zdroj fotografie: dm.de

Antibakteriálny gél by nemal chýbať v žiadnej kabelke. Balea prichádza s novými vôňami. Tento kráť aj niečo exotické v podaní príjemného a lahodného kokosu. Alebo pre milovníkov ovocia a hlavne malín prichádza práve ružový pomocník. Veľkosťou sa hodia do každej kabelky a v balení nájdete aj úchytku takže nebude gél cestovať po kabelke. 
Cena: od 2,09 €

zdroj fotografie: dm.de

Limitované edície to Balea vie. Na pultoch už nájdete kolekciu Bahamas Dream ktorá obsahuje sprchový gél, telové mlieko a ľahký telový sprej ideálny práve na leto. Kolekcia je inšpirovaná exotickou cestou po Karibiku. A keďže sa nám blížia letné dovolenky nenájdete lepší spôsob ako sa na tú vašu lepšie pripraviť. 
Cena: od 0,99 €

zdroj fotografie: dm.de

V priebehu mesiaca apríl príde na pulty aj tento ananásový krém na ruky. Motív ananásu je teraz veľmi moderný takže čím viac ananásu tým lepšie. Krém nielenže pekne vyzerá ale ruky aj regeneruje a zanechá ich príjemne hydratované. 
Cena: od 1,19 €

zdroj fotografie: dm.de


Čistenie pleti je alfou a omegou ku dokonalému výsledku. Nová rada bez olejov zanecháva pleť čistú a matnú. Krémový gél obsahuje aloe vera vďaka tomuto výťažku zostáva pleť vláčna.  Nová rada príde na pulty taktiež v prebehu tohto mesiaca.
Cena: od 2,89 €

zdroj fotografie: dm.de

Máš tetovanie? Tak zbystri svoj zrak! Balea Tattoo je nová rada v dizajnovom balení. Ošetrujúce mlieko tetovanú pokožku hĺbkovo hydratuje. Obsahuje Panthenol ktorý dokáže pokožku rýchlejšie zregenerovať. 
Cena: od 2,99 €

zdroj fotografie: dm newslatter
Aj milovníčky balzamov si prúdu na svoje. V drogérii už nájdete novú makrónkovú kolekciu balzamov na pery. Balenie obsahuje tri kusy Balea Sweet Lips balzamov. Ružový vonia po malinách, žltý po vanilke a modrý po exotickom kokose. Už je len na tebe si či všetky necháš len pre seba alebo sa podelíš aj zo svojimi blízkymi. 
Cena: od 5,95 €



Ktorá novinka Vás najviac zaujala?
Napíšte mi dole do komentárov bude sa tešiť.



5 komentárov:

  1. Tie balzamy vyzerajú super, dúfam, že pery aj hydratujú, ale drahé nebudú takže asi skúsim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balzamy už nájdeš v obchodoch. Čo sa týka hydratácie Balea vyrába priemerné hydratačné balzamy. Niekoľko som ich už mala vždy zvyčajne ako núdzovku, asi to poznáš v kabelke žiadny balzam pery vysušené a najbližšie len dm-ko takže som vždy siahla práve po privátnej značke Balea. Nehovorím nikdy neboli zlé ale ani vysoko hydratačné takže podobný výsledok očakávam aj od makroniek. Aj keď človek nikdy nevie :). Ja sa na ne ale aj tak chystám predsa len dizajn sa naozaj podaril a jednoducho ich doma potrebujem. :)

      Odstrániť
  2. Za tento mesiac nic co by som musela mat. Skoda, ze nepriniesli nejaku novinku Alverde.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je škoda, možno budúci mesiac ťa zaujme niečo. Určite bude Alverde v novinkách budúci mesiac zvyčajne to tak býva. :) Necháme sa prekvapiť.

      Odstrániť
  3. Kremy na tetovanie,pouzivam ho na cerstve tetko a je uplne mega :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.