nedeľa 12. marca 2017

Batiste | Závan Tropického Karibiku


Musím sa priznať, že veľmi často nestriedam produkty na vlasy. Jednoducho som verná overeným značkám a samozrejme produktom ktoré mojim vlasom nejako neškodia. Občas mám taký pocit že si moje vlasy žijú vlastným životom. Neznášajú žiadne veľké zmeny- čo teda nie je dva krát ideálne, no už som sa tým vyrovnala. Ale nepodlieham panike. Dobre občas áno ale nie veľmi často. Už veľmi dlho som ale chcela vyskúšať suchý šampón. Úprimne povedané umývanie vlasom je najotravnejšia činnosť na svete. Niekedy mám deň kedy sa mi večer vlasy umývať nechce. Po celom dni prídem domou unavená a jediné na čo myslím je spánok alebo totálny relax s vyloženými nohami. A vtedy prichádza na rad práve skvelý vynález v podaní suchého šampónu. A aký suchý šampón vyskúšať ako prvý? Samozrejme legendárny Batiste. Vybrala som si vôňu tropical takže trochu karibského vánku v tomto ročnom období. Mala som veľký problém vybrať  ideálnu vôňu keďže ponuka na parfemy-elnino.sk je veľmi široká a ja som veľmi nerozhodný človek. 


Po dlho zvažovaní som teda vybrala kokosovú vôňu ktorú mám všeobecne veľmi rada a nikdy mi v kozmetike nevadila. Šampón zvyčajne používam na tretí deň od umytia vlasov. Ide o to, že vlasy si umývam raz maximálne dva krát týždenne. Mastia sa tak priemerne, zvyčajne teda na tretí deň je vidno, že by potrebovali umyť. No a vtedy nastupuje suchý šampón. Nepoužívam ho v žiadnom prípade pravidelne. Vlasy nechcem zbytočne zaťažovať čiže nepoužívam ani extra lak či iné prípravky určené na úpravu vlasov. Jedine teda čo používam je suchý šampón v priemere možno raz týždenne dosť záleží aj na tak ako sa rýchlo zmastia. Šampón aplikujem na pokožku vlasov z výšky približne 30 centimetrov. Pred použitím samozrejme nezabudnem obsah poriadne pretrepať. Aplikujem si hrubšiu vrstvu ktorú vmasírujem po pokožky hlavy. Zvyšný suchý šampón vyčešem z vlasov tak aby nebol vidieť biely povlak ktorý tento produkt zanecháva a je vidieť v prípade zlého vyčesania.


Šampón vlasy zbaví mastnoty a oddiali tak umývanie maximálne o niekoľko hodín. Po použití sú vlasy ako čerstvo umyté. Príjemná kokosová vôňa v nich ale nezostáva po celý deň, čo mi ale nijako nevadí. Vlasy nie sú po aplikácii nijako zaťažené skôr mám pocit že šampón robí aj objem čo mne je v konečnom dôsledku jedno keďže prevažne nosím cop takže objem vlasov moc neriešim.

Po tom ako som mala možnosť konečne vyskúšať suchý šampón, uznávam že ide o veľmi dobrý vynález. Ako hovorím, občas nie je čas ani chuť umývať vlasy. A keďže je možnosť použiť práve podobný produkt prečo si trochu neuľahčiť život. Ale zase netreba to preháňať. Predsa len nie je nad ten skvelý pocit čerstvo umytých vlasov.

Batiste Dry Shampoo Tropical môžete mať v dvoch verziách 200 ml za 3,66 € ale 50 ml za 2,15 €.
Viac produktov zoženiete na parfemy-elnino.sk.



Aký je váš obľúbený suchý šampón? Používate takéto produkty?
Budem rada za každý komentár.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.