streda 22. februára 2017

The Body Shop | Hemp Hand Protector


Už nejakú dobu mi cestuje po kabelke krém na ruky od značky The Body Shop. Konkrétne ide o krém Hemp Hand Protector ktorý už podľa názvu v sebe ukrýva konope. Produkty tejto Britskej značky kupujem na parfemy-elnino.sk kde má značka široký výber rôznorodých produktov. Ak mám byť úprimná krém mám doma už niekoľko mesiacov. Ide o produkt ktorý cestuje po všetkých kabelkách ktoré vlastným. Preto som naňho z časti aj zabudla, myslím napísať skôr recenziu. Pri poslednom presúvaný všetkých vecí do inej kabelky som si povedala, že nastal jeho čas. A tak to mám pre Vás recenziu. Ešteže tak často mením kabelky-hehe. 


Samotný krém je hustej maslovej konzistencie. Takže je samozrejme aj vysoko hydratačný a výživný. Vsakovanie je v tomto prípade dlhšie ako u bežných ľahších krémov. Záleží aj na tom akú vrstvu na ruky nanesiem. Tým že máme vonku chladno ruky v tomto ročnom období výrazne trpia. Takže sa im snažím poskytnúť dostatočnú hydratáciu. Aj keď ich chránim pred vonkajšími vplyvmi rukavicami ruky sú jednoducho suché a občas aj popraskané. Preto ich natieram aj počas dňa a to dosť výdatne. Takže som si na mastný film po tomto kréme už zvykla. Ale určite ak preferujete rýchlejšie vstrebávanie a minimálny mastný film odporúčam naniesť tenšiu vrstvu niekoľkokrát denne. Krém sa takýmto spôsobom vsiakne skôr ako pri hrubšie vrstve.


Krém má veľmi špecifickú vôňu. S vôňou som si teda vôbec nesadla. Tým že krém obsahuje konope má pomerne zvláštnu priam špecifickú vôňu ktorá sa veru opísať nedá. Najbližšie by som túto vôňu asi prirovnala ku zmesi niekoľkých byliniek ktoré vytvárajú vážne niečo špecifické a neobyčajné. Niekto z môjho okolia mi povedal, že tento krém má v sebe nejaký puch ktorý nebude sedieť každému. Osobne som si naňho dodnes nezvykla. Účinkami je krém vynikajúci dokáže zregenerovať ruky no neuveriteľne smrdí.

Neraz ma tento zelený pomocník zachránil v boji so suchými a popraskanými rukami. A to je u mňa najdôležitejšie. Zima je pre moje ruky ťažké obdobie a preto sa im snažím pomáhať ako viem. Tento krém urobí určitú časť za mňa.


The Body Shop Henp Hend Protector má 30 ml a jeho cena je cca 3,00 €. Viac produktov od tejto Britskej značky zoženiete na www.parfemy-elnino.sk.


Aký je Váš najobľúbenejší krém na ruky? Určite mi napíšte dole do komentáru.




P.S.: Aktuálna ponuka krémov na ruky od značky The Body Shop.

zdroj produktov: www.parfemy-elnino.sk


4 komentáre:

  1. Já nemám žádný oblíbený krém na ruce, ale za to jich mám asi 20 :D. Různě je střídám podle nálady.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš teda peknú zbierku. Je fajn že ich dokážeš striedať. Tiež mám niekoľko krémov na ruky zvlášť do kabelky, pri posteli a aj v práci mám úplne iný krém. Nemám ich síce toľko ti ale tiež ich rada striedam. :)

      Odstrániť
  2. Je vidieť že ho máš často v kabelke, aj moja kozmetika s jemnejšim obalom vyzerá takto po nosení v kabelke. Ja som mala honey krém na ruky a bola som mimoriadne spokojná s touto značkou

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Upresním to. Krém už zdeformovaný prišiel :) ale nejako to neriešim teraz vyzerá ešte horšie ako pred tým. Logicky takéto veci cestujú aj stovky kilometrov a vedia sa veľmi jednoducho zdeformovať. Ide o hliníkový obal ktorý nie je moc odolný plus krém nebol v žiadnej krabičke len v ochrannej fólii. Kozmetiku v kabelke nosím zvlášť v kozmetickej taštičke neznášam keď sa mi niečo povaľuje len tak po kabelke a vždy keď niečo hľadám vytiahnem vec ktorú nepotrebujem :). Nejde mi až tak o vzhľad ako o účinnosť a tá je v tomto prípade dobrá. TBS má skvelé produkty už teraz niekoľko testujem a táto značka ma začína baviť čo raz viac. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.