nedeľa 26. februára 2017

Novinky z dm drogérie | Február


Síce Február pomaly končí. Nemôžem Vám odoprieť novinky z dm drogérie.





zdroj fotografií: dm drogerie markt deutschland ( www.dm.de )

Každý z nás má v sebe ukryté dieťa. Veľkým hitom poslednej doby sú sprchové peny. Nielenže pri sprchovaní v sebe opäť objavíte detskú radosť telo vám bude voňať ako vanilkový krém alebo ako jahodovo- tvarohový koláč. No nie je to skvelé?
Cena: od 2,09 €

zdroj fotografií: dm drogerie markt deutschland ( www.dm.de )

Balea Hand Mousse je pena na ruky. Aloe vera spolu s avokádovým olejom dodávajú pokožke rúk potrebnú hydratáciu a ochráni ich pred ďalším vysušovaním. Vraj je pena hotový intenzívny zázrak pre mrazom skúšané ruky s príjemnou vôňou kvetov.
Cena: od 1,99 €

zdroj fotografií: dm drogerie markt deutschland ( www.dm.de )

Nová pečujúca rada Balea mit Fruchtsäure obsahuje ovocnú kyselinu. V troch jednoduchých krokoch docieliš dokonalú pleť. Produktmi v tejto novej kolekcii sú: zmatňujúci krém, peelingová maska a čistiaca pena. Produkty obsahujú extrakty z limetky vďaka ktorej bude pleť čistá, jemná a vyživená.
Cena: od 1,99 €

zdroj fotografií: dm drogerie markt deutschland ( www.dm.de )

Netreba zabúdať ani na vlasy. Balea Professional dodávam poškodeným vlasom intenzívnu starostlivosť. Aj vďaka fytokeratínu a argánovému oleju sú vlasy zdegenerované od korienkov až po končeky. Či už maska alebo balzam na vlasy sú určené pre poškodené a suché vlasy.
Cena: od 1,79 €

zdroj fotografií: dm drogerie markt deutschland ( www.dm.de )

Pre milovníkov bio kozmetiky tu mám tiež dve fialové novinky. Tekuté mydlo s vôňou levandule a slezu alebo krém na tvár s modrým ibištekom. Alverde zabezpečuje šetrnú staroslivosť bez pridaných syntetických a konzervačných látok. Všetky ingrediencie sú dermatologicky testované a pochádzajú z bologického hospodárstva.
Cena: od 2,29 €



Aká novinka Vás najviac zaujal? Poprípade máte už niečo doma? Aký je Váš najobľúbenejší produkt z dm drogérie?

Určite mi napíšte dole do komentáru.

2 komentáre:

  1. Masku Oil Repair som zaznamenala a asi si ju kúpim. Všetky produktu z tohto čierneho radu sú úžasné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi som mala z tejto rody šampón a olej na vlasy a boli veľmi dobré. Šampón som si kúpila asi dva krát po sebe, čo znamená že bol dobrí keďže produkty na vlasy neustále striedam. Určite si rada potom prečítam tvoju recenziu keď sa rozhodneš masku vyskúšať. :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.