nedeľa 4. decembra 2016

Christmas 2016 | Decoration


2. Adventná nedeľa sa bude niesť v znamení dekorácie..

Vianoce 2016 sa nesú vo vintage štýle. Čiže všetko staré čo doma nájdete bude dokonalé. Ak nie ste ale práve na spomínaný vintage dekorácie stále je in ešte aj prírodný štýl s ktorým sa nedá nič a nikdy pokaziť. Čo sa týka farieb zabudnite na zelenú či oranžovú. Tento rok sa oplatí staviť na zemité odtiene hnedej, staroružovej, bordovej či tmavomodrej. Výrazným prvkami sú metalické farby a nakoľko je v móde vintage štýl, vianočným ozdobám bude kraľovať medená farba.  Už tretí rok po sebe pokračuje trend ozdôb s motívmi zvierat. Sova je opäť jednoznačnou kráľovnou všetkých zvieracích dekorácií. Hoci sa trendy každý rok menia, netreba sa striktne držať len toho čo je aktuálne. Je jasné, že každý z nás chce mať moderné Vianoce. Najdôležitejšie ale stále zostáva užiť si predvianočné a Vianočné obdobie bez stresu. Trendy na tento rok sú síce jedna vec ale každému z nás sa páči niečo iné. Preto sa stačí len inšpirovať, človek nemusí mať okamžite doma všetky štýlové dekorácie.


Tak sa teda poďme spolu pozrieť na niekoľko Vianočných inšpirácií ktoré som hľadala ako inak na pintereste.
































Tak čo? Do akej farby budete ladiť Vianoce u vás doma?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.