utorok 1. novembra 2016

Novinky z dm drogérie | November


V mesiaci November prichádza dm drogéria s novinkami ktoré potešia hlave tie ktoré majú radi líčenie. Na pulty prichádzajú zaujímavé kúsky dekoratívnej kozmetiky ako laky na nechty, lesky na pery či paletky na oči. Takže poďme sa spolu pozrieť čo všetko nás tento mesiac čaká. 



Značka S.he prichádza s novými produktami na pery presnejšie ich o lesky na pery. Majú viacero odtieňov od červenej až po nude. Prečo by mala byť zima fádna keď sa dá líčenie oživiť rôznymi farbami.
Cena: od 2,69 €.


O tom že S.he má obrovský výber lakov na nechty nemusí nikto z nás pochybovať. Teraz dostali všetky laky nový obal a nové odtiene pribudli aj laky priamo určené na francúzsku manikúru.
Cena: od 1,99 €.


Alevrde tiež nezaháľa a prináša nové produkty v kategórii dekoratívnej kozmetiky. Ak preferujete prírodnú kozmetiku určite sa pri stojane s kozmetikou Alverde pozastavte. Nové produkty sa nesú v prírodných farbách ktoré sú na zimu ako stvorené.
Cena: od 3,59 €.


Ebelin začiatkom mesiaca November prinesie úplne nové produkty pre dokonalý make up. Ak preferujete líčenie štetcami určite si počkajte na nové pomôcky ktoré dokážu vykúzliť dokonalý look.




Ktorá z noviniek Vás najviac zaujala? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.