štvrtok 17. novembra 2016

Balea | Achselpads Sensitive


Potenie je vec ktorá trápi každého z nás. Sú ľudia ktorý tým trpia viac a taký ktorý menej. Ak mám byť úprimná potenie ma nikdy nejako extrémne neobmedzovalo, áno potím sa asi ako každý človek ale nie je to nič extrémne. Počas leta samozrejme telo vyprodukuje viac potu ako napríklad v tomto aktuálnom ročnom období. V boji proti nepríjemnému potu používam roky anti-perspiranty snažím sa poslednou dobou používať také ktoré neobsahujú žiadne hliníkové soli. Vďaka dm drogérií sa mi dostali do rúk Balea vankúšiky proti poteniu.


Ak sa divíte o čom píšem tak verte tomu, že keď som otvorila balíček a uvidela túto modrú krabičku tiež som pozerala ako puk čo vlastne držím v rukách. Ide teda o špeciálne vankúše do podpazušia ktoré zabraňujú poteniu rovnako ako hoci ktorý anti-perspirant v sprejovej či guľôčkovej podobe. Vankúše sú bez obsahu hliníkových solí a majú neutrálnu vôňu. V balení je 14 kusov čo je presne na 7 dní používania. Klasicky sa lepia na tričku v oblasti podpazušia, na obale je presný návod do akej oblasti trička tieto vankúšiky presne treba vlepiť.


Na dotyk sú z veľmi príjemného mäkkého materiálu. Trvalo mi pomerne dlho kým som si na tieto na nezvyčajný pocit v podpazuší zvykla. Predsa len klasický sprej proti poteniu nejako v podpazuší nevadí. Pritom tieto vankúšiky áno, teda aspoň na začiatku- prvý deň som mala dosť veľký problém sústrediť sa na ničo iné ako len na divný pocit ktorý som mala v podpazuší. Na druhý deň bolo všetko v normálne, vôbec som neregistrovala vaknúšiky. Čiže rada treba vydržať na všetko sa dá časom zvyknúť. Asi ale najviac všetkých zaujíma účinok. Mala som dosť veľké obavy, že počas dňa budem nejakým spôsobom nepríjemne zapáchať- povedzme si úprimne každý z nás vie ako nepríjemne vonia človek ktorý sa potí a nepoužíva žiadne produkty ktoré zabraňujú tej nepríjemne vôni. Ale nestalo sa. Za celý deň som neucítila nič. Takže za mňa plus. Vankúšiky jemne voňajú aj sami o sebe. Ide o veľmi jemnú nevtieravú skôr neutrálnu vôňu.


Cena za kusov v balení je  2,99 €.

Čo hovoríte na túto pomôcku? Zaujala Vás? Máte s ňou skúsenosti?

Určite sa o názor podeľte dole v komentároch.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.