nedeľa 2. októbra 2016

Novinky z dm drogérie | Október


Mesiac Október štartujeme ako inak novinkami z dm drogérie. 



Bodyspray Balea s vôňou malín a ríbezlí dokáže aspoň na pár momentov opäť privolať leto. 
Cena: 1,19 €


Pleť si po lete musí dôkladne oddýchnuť. Na oddych je ideálne naniesť si masku a len tak relaxovať. Balea maska je určená pre problematickú pleť a taktiež zabráni tvorbe ďalších vyrážok. 
Cena: 0,99 €
Vychytávkou sú jednoznačne vložky do podpazušia taktiež od značky Balea, ktoré pomáhajú ako ochrana pred potom a škvrnám po dezodorante. Cíť sa komfortne po celý čas. Či už ideš športovať alebo si vychutnať s kamoškami kávu do mesta. Sú diskrétne a nebudeš o nich ani vedieť!
Cena: 2,99 €


A čo by to boli novinky bez nejakej novej limitovanej edície. Na pulty sa dostáva Balea Sweet Wonderland  (sladká ríša divov). Nechaj sa vtiahnuť do vône ruží a vanilky. Kolekcia obsahuje dva produkty hydratačné telové mlieko ktoré zanechá pokožku jemnú a voňavú dlhé hodiny. A sprchový gél, ktorý sa na pulty dostane čoskoro. 
Cena: telové mlieko: 1,69 €, sprchový gél: 0,99 €


Ktorý z produktov Vás najviac zaujal?





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.