utorok 13. septembra 2016

Yves Rocher | Haul


Po nejakom času opäť prinášam mini haul značky Yves Rocher . Ak môj blog sledujete dobre viete, že túto značku mám veľmi rada, najviac preferujem produkty do sprchy čiže rôzne sprchové gély a pílingy. Na tejto značke sa mi páči aký široký výber produktov vo svojich obchodoch má. Baví ma hlavne výber vôní ktoré nie sú prehnane umelé a ak si napríklad kúpim sprchový gél s vôňou citrónu tak gél vonia ako reálny kyslí citrón a nie ako chemická jar.


z ľavej strany: grapefruit, levadnuľa, granátové jablko, karambola
Začnem už toľko spomínanými sprchovými gélami. Presne je vidno aké vône mám rada. Milujem všetko čo je citrusové a exotické. Volila som preto gély: Karambola z Malajzie, Granátové jablko zo Španielska ako jedinú výnimku tvorí Levanduľa z Provance no a ako posledné Grapefriut z Floridy.

z ľavej strany: citrón & bazalka, mango & koliander
Čo sa týka pílingov výhodou je že sa dajú používať na dennej báze ako bežný sprchový gél. Nie sú drsné  práve naopak čiastočky ktoré obsahujú sú zvyčajne nejaké prírodné zrná alebo kôstky. YR urobilo menší update svojich vôní a na trhu sa objavili nové kombinácie ako citrón s bazalkou alebo môj veľký favorit a už druhé balenie v rada mango a koriander.

I ♥ my planete - šampón pre žiarivé vlasy 
Po prvý krát v živote začínam používať prírodný šampón na vlasy. Do tejto chvíle som s takýmto produktom nemala žiadnu skúsenosť preto mám na začiatok aj menšie obavy no verím že s týmto šampónom pre žiarivé vlasy si nejakým spôsobom sadneme a budeme vychádzať.


Takú istú premiéru v mojej vlasovej starostlivosti bude mať aj malinový ocot pre lesklé vlasy. Dôvod prečo som tento produkt hodila do kočíka, no predsa ide o ocot na vlasy keďže rada skúšam nové veci som veľmi zvedavá ako sa bude tento ocot správať voči mojím vlasom. A aj veľa mojich kamarátok mi tento produkt odporúčalo čiže som dala na ich rady a púšťam sa aj pre Vás do testovania.

balzam na pery z limitovanej edície Madacamia From Guatemala
No ako posledné tu mám balzam na pery Madacamia from Guatemala. Ide o balzam z limitovanej edície ktorú pripravila značka v spolupráci z miestnou populáciou El Pacayal v Guatemale. Tento balzam som dostala pri nákupe ako členka vernostného klubu. Čiže vďaka karte na ktorú zbieram pečiatky a domou mi chodia každý mesiac rôzne zľavy tak do konca septembra je možnosť dostať tento balzám na pery. Je jedno v akej hodnote daný nákup je. Vzhľadom na to, že som prekročila určitú hranicu ako členka klubu dostala som ešte ku nákupu päť plastových krabičiek na jedlo- no tie mi neprišli až tak zaujímavé ako práve kozmetika.



Čo vy a produkty Yves Rocher? Skúšali ste niečo aké sú vaše skúsenosti? Určite mi napíšte dole do komentáru svoj názor.








4 komentáre:

  1. Mala som už vzorky od YR, a najviac ma zaujal malinový ocot na vlasy. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten som paradoxne ešte nestihla vyskúšať... Šampón na vlasy áno no ocot sa ešte na rad nedostal... :)

      Odstrániť
  2. Ja mám osobne YR veľmi rada, najmä sprchové produkty. Naposledy ma úplne dostal sprchový olej s ovsom, ktorý conia ako karamelky. Veľmi odporúčam vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprchové produkty sú za mňa TOP, ja som kedysi dávno mala sprchový olej z rady Tradition De Hammam a ten tiež bol veľmi dobrí.

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.