sobota 27. augusta 2016

Novinky z dm drogérie


Ako každý mesiac aj tento mi pristál v mojej mailovej schránke milí mail z Augustovými novinkami dm drogérie. 

No a dobre viete, že sa rada s Vami o tieto novinky podelím- takže nebudem zdržovať. 


zdroj: dm drogerie markt Slovensko


Nie je mesiaca kedy by značka Balea neprišla s novými produktami. Tento krát ide o limitovanú edíciu ktorá obsahuje niekoľko sladkých produktov. Zmrzlina, ľadový čaj alebo cukrová vata? Toto sú kombinácie ktoré na Vás čakajú v regáloch. Postupne budú prichádzať nové a nové produkty od sprchových gélov až po šampóny. Cena : od 0,99 €.

zdroj: dm drogerie markt Slovensko

Ak ste skôr na prírodnú kozmetiku novinky sú aj v tejto oblasti. Alverde uvádza na trh novú sériu starostlivosti o citlivú pleť a pokožku. Okrem iného nájdete v regáloch hydratačný šampón s bio mučenkou & bio ryžou, ako aj sprchovací gél s morskou soľou, bio citrónami a bio korením. Cena : šampón 2,39, sprchovací gél 1,89 €, čistiaca pena 3,09 €, krém 2,99 €. 

zdroj: dm drogerie markt Slovensko
Balea kompaktné deo spreje. Vďaka koncentrovanému účinnému zloženiu a vylepšenej rosiacej technológii sa znásobuje počet použití v porovnaní s tými predchádzajúcimi. Nájdete ich takmer všetky v každej dm predajni. Cena: 1,69 €. 

zdroj: dm drogerie markt Slovensko

Nový antitranspirant od Balea. Chráni pred potením a zabezpečuje dlhodobo suchý pocti. Okrem iného ešte tento antitranspirant sľubuje: 48 hodinovú sviežosť, efektívnu ochranu pred nepríjemným zápachom, nezanecháva biele stopy na oblečení, bojuje proti žltým fľakom a jemne sa stará o pokožku v podpazuší. Cena: 1,19€. 


Ktorá z noviniek Vás najviac zaujala? Určite sa o názor podeľte dole v komentári. 




Do pozornosti dávam že ešte stále prebieha narodeninová GIVEAWAY! 

2 komentáre:

  1. Z noviniek som zatiaľ vyskúšala iba sprcháč od Balei s vônou cukrovej vaty. Vonia krásne sladko. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je skvelé, ja sa tiež chystám práve na sprchový gél tie mám od Balei všeobecne veľmi rada.

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.