štvrtok 9. júla 2015

Balea Deo Rol-On Activ


Leto máme v plnom prúde a každý z nás sa potí  . Tento nepríjemný problém trápi každého na planéte niekoho menej ale niekoho zase viac . Pred týmto problémom sa treba ako inak chrániť . 
Testovať produkt ako je tento v teplotách ktoré teraz sužujú celé Slovensko má veľa výhod . 
Keďže už niekoľko dní je u nás počasie ako niekde v prímorskej krajine deodorant sa vždy a všade hodí . A hlavne človek nemusí s testovaním čakať na vhodnejšie počasie - ako sa hovorí v tomto období si tento produkt prešiel nie len skúškou ohňom ale aj výrazným záťažovým testom . Takým testom akým som ja podrobila tento deodorant podľa mňa nepodrobili ani vo vývojovej továrni . 


Som pomerne teplomiľ ale toto počasie je už aj na mňa extrém . Úprimne neviem si ani len predstaviť ako toto počasie zvládajú ľudia žijúci v meste a hlavne v byte . Momentálne som spokojná že žijem na dedine kde síce extrémne horko je ale dá sa pred ním ukryť do chladného domu , bazénu alebo vybehnúť niekde do lesa kde to teplo nie je až také extrémne . Môj poslední víkend sa niesol asi v takomto duchu : tieň - bazén - záhrada - bazén - dom - bazén - sprcha - spánok . To bola celá náplň dňa ktorú som zvládala . Tým že som bolia viac ako pol dňa ponorená v studenej vode nesťažovala som sa . Lenže nie každý deň sa dá byť v bazéne a ani nepracujem v kancelárii kde je klimatizácia . Par don ona tam je ale nefunguje , čiže som zasypaná tonou papieru plus teplo a suchý vzduch . Takže tento deodorant u mňa prešiel vážne všetkým . 


Balea Deo Rol-On Activ je deodorant ktorý neobsahuje alkohol a ani žiaden ethanol . Priznávam sa ja a guľôčkové deodoranty sme sa nikdy nemuseli , alebo skôr nikdy som nenašla taký ktorý by stál za to . Preto som bola skeptická keď som tento začala testovať . Ale obavy časom zmizli . Deodorant má príjemnú sladko sviežu vôňu ktorá nie je vtieravá . Pravdou je aj to že po pár hodinách vôňu nie je ani len cítiť ale na funkčnosti nijako nestráca . Deodorant by mal chrániť po dobu 48 hodín , tieto formulky na obaloch ma vždy vedia pobaviť . Ako úprimne kto sa nesprchuje dva dni po sebe - veď to je nereálne a hlavne v takomto teple . Takže tej výdrži ktorá je na obale neverte - ale ak chcete pokojne skúste či dokáže chrániť 48 hodín . Ja to veru skúšať nebudem . Mne stačí úplne v pohode ak ma pred potom dokáže uchrániť po dobu kým som v práci . A to spĺňa na výbornú . Potím sa tak klasicky , ak je teplo je to o niečo viac ako keď je vonku príjemných 25 stupňov - ale zase nie je to nič extrémne a za to som vlastne aj rada . Takže ja si deodorant nanášam vždy ráno po sprche , vzhľadom na to že je obal pomerne malý a skladný hodím si ho do kabely a podľa potreby počas dňa pretriem podpazušie . Ale nerobím to pravidelne je to skôr podľa potreby . Ak cítim nejaký nepríjemný pocit aplikujem si ho . A ak nie tak na to kašľem . Pre mňa osobne je dôležité aplikovať si deodorant ráno , a potom skoro počas celého dňa mám pokoj . 



Deodorant nezanecháva na oblečený žiadne škvrny . Guľôčka dobre kĺže po pokožke . Vždy som mala problémy s guľôčkovými deodorantamy aj taký že po čerstvo oholenom podpazuší a následnej aplikácii ma pokožka neskutočne štípala . Vzhľadom na to že tento deodorant neobsahuje žiaden alkohol tento efekt zmizol . Tento deodorant mi je skvelým partnerom ktorý ma dokáže ochrániť pred potom na dobu kým potrebujem . Ako sa hovorí za málo peňazí veľa muziky . 

Balea Deo Rol-On Activ má 50 ml a jeho cena je 1 ,49 €. Na výber je z dvoch vôni tá ktorú som Vám dnes predstavila alebo potom kombinácia pink pomelo - na ktorú si robím zálusk hneď pri najbližšej návšteve dm drogérie . 


A čo vy a potenie ? Používate skôr deodoranty v spreji ? Alebo takéto guľôčkové ? 
Určite mi napíšte dole do komentáru , budem sa tešiť . 


Majte sa pekne !



xxx 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.