nedeľa 3. mája 2015

dm bio


Ahojte , 

Dnes sa na mojom blogu vyskytne ojedinelí článok na tému jedlo alebo teda presnejšie to bude nápoj.
Minulý mesiac mi prišli až dva balíčky od dm-ka . O jednom produkte bude recenzia čoskoro ale o druhom si poviem čo to už dnes . Ak navštevujete pravidelne dm-ko viete že do ich rodinky pribudol nový člen - ktorý dostal meno dm bio .  Ide o bio radu ktorá obsahuje veľmi chutné produkty . 
Osobne do dm-ka chodím pravidelne na kokosovú vodu od Alaturi . Preto som sa veľmi potešila že sa na pultoch objavila nová značka . Mala som na pláne kúpiť si niečo chutné ale nevedela som sa ešte rozhodnúť čo vyskúšať . Potešilo ma keď dievčatá z dm poslali na ochutnávku jablkovo mangovú šťavu . 


Táto šťava pozostáva z jablkovej šťavy ( 75 % ) a mangovej drene ( 25 % ) . Všetko ovocie je vyprodukované z ekologického poľnohospodárstva - čiže dobrota . Popravde ja tieto šťavy milujem a mohla by som ich piť každý deň . Zvyčajne sú ale na mňa až moc sladké a preto ich riadim s vodou . 
Konzistenciou mi táto šťava pomerne dosť pripomína detskú výživu - len táto šťava je o niečo redšia.
Čo sa týka chuťe tak ta je skvelá . Ja osobne som viac cítila jablko ale niekde v pozadí sa vyskytlo aj mango . 


Musím sa priznať , že táto šťava ma veľmi nadchla a asi jej budem dohľadnej dobe potrebovať veľké množstvo . Síce je sladšia ale veľmi chutná . A myslím si , že bude skvelá hlavne v lete . 
Čo by mohlo prekážať niektorým je jej cena za 0,33 l zaplatíte 0,99 € . Ja v tom problém nevidím , keďže si radšej za kvalitné a chutné veci zaplatím . Najbližšie sa určite pozriem aj na iné produkty z tejto rady . Táto šťava by mala byť dostupná v každom dm-ku na Slovensku a ak by Vás zaujímalo čo všetko obsahuje môžete sa pozrieť TU . 

Verím , že som Vám urobila chuť a že sa po tejto novej bio rade aspoň pozriete a možno čo to vyskúšate . Určite mi dajte vedieť dole do komentáru čo Vás najviac zaujalo a či ste už vlastne niečo vyskúšali . :-)

Budem sa tešiť na Vaše komentáre . 

S pozdravom Barbora . 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.