utorok 13. januára 2015

Čo sledujem za videa ?


zdroj foto : google.sk


Ahojte . 

Dnes tu mám nezvyčajný post . Rozhodla som sa , že by som Vám mohla ukázať čo rada sledujem na YouTube . Viem asi to nebude pre nikoho z Vás žiadna veľká novinka . Osobne si rada pozriem posty tohto typu hlavne pre to aby som sa inšpirovala . A popravde aj vďaka podobným článkom alebo videám som našla mnoho zaujímavých ľudí . 
Preto dnes začneme videami a potom niekedy zase ukážem blogy alebo obľúbené seriály ktoré budem musieť nejako zúžiť lebo už ich nestíham sledovať všetky . :)
Ale dnes teda ideme na tému YouTube . 

Asi by som začala tzv . kategóriou beauty kde mám asi najviac ktorých sledujem . 

Podľa mňa úplná klasika je Zoella - tú podľa mňa pozná každý a aj keď ju možno nesledujete pravidelne určite ste o nej už aspoň počuli . Zoe je veselé , usmievavá dievčina ktorou vášňou je kozmetika . Tak isto má aj kanál s vlogmy MoreZoella kde pridáva rôzne videá zo svojho nežného dňa a podobne . Popravde úplne ju "žeriem " a ani neviem ako táto moja vášeň začala . Jednoducho jedného dňa som videla náhodne jedno video a od tej doby ju sledujem pravidelne . 

Ak budeme pokračovať na vlne beauty bloggeriek z Británie určite stojí za to aj Tanya Burr . Ktorú síce sledujem ale nie je to až tak extrémne často . Popravde je veľmi fajn ako na videách pôsobí ale niečo málo mi na nej vadí . Neviem či to je tým ako hovorí alebo čo - ale ak vždy hľadám nejakú inšpiráciu pozriem sa aj na jej videá . Sú fajn a v mojom zozname sa nikdy nestratí . 

Potom by som sa presunula do Ameriky . Už dlho sledujem jednu z najlepších Amerických beauty guru a to je určite Michelle Phan . Určite pri sledovaní všeobecne akéhokoľvek videa ma musí zaujať aj to ako daný človek rozpráva . Michelle je veľmi príjemná a jej hlas pôsobí podľa mňa veľmi upokojujúco , Asi to znie divne ale je to tak . :)

Určite by som chcela spomenúť aj slečnu ktorá sa volá Christen Dominique . Je skvelá ale na moje pomery má málo odberov . Áno na naše pomery to je veľa ale na pomery Ameriky a koncentrácie beauty youtuberiek to je málo . Christine je tiež veľmi milá a má krásne videá . Je aj veľmi mladá a už má vo svojom veku krásneho múdreho päť ročného syna ktorý sa občas vo videách objaví . 

Samozrejme nemôžem zabudnúť na Carli Bybel ku tejto žene nemám čo dodať . Je jednoducho krásna a mám skvelé videá . 

Ešte v sekcii beauty zostaneme - presunieme sa do vôd Českých a Slovenských . 
Prevládajú prevažne samozrejme Češky je škoda že Slovenské zastúpenie je menšie ale o to kvalitnejšie . Pekne po poriadku . 

Začala by som určite tým , že nemôžem zabudnúť na GetTheLouk to je asi dievča ktoré na našej scéne pozná každý . Niekto ju neznáša a niekto zase milujem . Ja patrím do kategórie tých čo ju majú veľmi radi . Je vtipná a jej videá stoja určite za to . 

Jednoznačne tiež top je petralovelyhair . Petra vie čo hovorí a čo robí . A asi aj preto ju mám tak rada. Síce ju sledujem len asi rok a pol ale stačilo jedno video ktoré som našla náhodne a za dva večeri som si pozrela všetky ktoré tam v tej dobe mala . A dnes vždy keď vidím nové video . :)

Našla by sa tu aj taká kategórie beauty mamy youtuberky . A tam určite partia dne ženy a to Petra Kopolovičová a MamaLifestyle . Nie že by som sa chystala byť mamou ale sú veľmi milé a videá podobného typu ma vždy bavili . Preto si myslím , že si zaslúžia aby som ich spomenula . 

 MondbergVienna Lara je Češka žijúca v Rakúsku a poviem Vám je to teda číslo . Ona si teda servítku pred ústa nedáva a preto ju mám veľmi rada . Jej recenzie sú premakané a vždy stoja za pozretie . 

Ešte by som chcela spomenúť dievčatá z A Cup of Style . Sú to dve sestry ktoré majú blog a pred pár mesiacmi začali točiť aj videá . Začalo to úplne nevinne keď staršia Lucia išla do Ameriky a točila odtiaľ rôzne vlogy . Na blogu som videla v tej dobe video a stačilo jedno aby som vždy ráno čakala čo bude v nasledujúcom . Potom sa ku nej pridala aj mladšia Nicol a spolu robia rôzne TAG-y ,vlogy.  

Určite sú to aj také ktoré nemajú až tak veľa sledovateľov a asi preto ich mám rada . 

V mojom zozname sa nájde aj pár Sloveniek . Keďže ich nie je až tak moc určite ich budete poznať a nebude to pre nikoho z Vás žiadne novinka . 

Jediné mužské zastúpenie v kategórii beauty je LBHauteFashion , pokračovala by som Evs LokS. Beastová , Ak máte radi rôzne DIY alebo inšpirácie určite odporúčam pozrieť si kanál SašenokSK . A to je zo Slovenskej scény všetko . Čo je podľa mňa škoda . Určite ak poznáte niekoho koho ja nie dajte mi vedieť - rada sa na videá pozriem . :)


Viem asi toho je už moc ale ešte chvíľku so mnou vydržte . Ak ste sa dostali až sem nebude to dlho trvať a bude končiť . :)

Asi som veľmi zvláštny sledovateľ videí . Keďže ma zaujíma aj iná kategória okrem beauty . Sú to ja neviem ako by som to mala pomenovať ale asi by som to nazvala vloggery . Sú to muži . Môj zoznam sa za poslednú dobu pomerne rozrástol aj o takéto prírastky . Nie len že moje ženské oko sa rado pozrie na nejakého pekného aj aj zábavného muža . Sú veľmi fajn niektorý cestujú niektorý si robia len srandu . Tak ich ukážem aj vám možno vás niektorý zaujme . 

Keďže som začínala Zoellou zostaneme v rodine  :) jej mladší brat Joe je riadne číslo a vlastne vďaka Zoelle som sa dostala ku nemu .  Robí  totálne šialene vtipné videá . A jeho vlogy tiež stoja za to . 

Aby sme pokračovali v téme rodina - mám tu v mojom zozname aj manžela Pertilovelyhair . A tým je Mira´s life  . Ak čakáte čisto mužské videá tak to nie . Míra točí vlogy spolu s Petrou  . Určite ak chcete zažiť ich spoločný deň odporúčam . Obaja sú veľmi charizmatický . 

Úplne extra kategória je cestovanie . Tu mám tiež niekoľko kandidátov z mužského sveta . Ako prvé by som určite spomenula kanál s názvom FunForLouis ku tomuto doslova " týpkovi " som sa dostala vďaka mojim kamarátom . Oni ho sledujú už niekoľko rokov a jeho videá sú im inšpiráciou . On cestuje po svete - sú to krátke maximálne 15 minútové videá z jeho bežného dňa . Momentálne sa nachádza v Austrálii a ukáže Vám to čo sa v bežných dokumentárnych videách alebo filmoch nedozviete . 

Do takejto kategórie patria aj jeho kamaráti tu sa už nebudem moc vykecávať a len Vám ich menovite ukážem . Začala by som Mr Ben Brown , Nick Miller  a ako úplne posledné by som určite spomenula bratou dvojičky ktorý si hovoria JacksGap . 


Uf , už sme úplne na konci . Verím , že som Vás neunudila k smrti a možno aj inšpirovala aby ste si nejaké videá pozreli . 

Samozrejme mi napíšte dole do komentáru aké videá radi sledujete vy a či máme nejakých spoločných youtuberou . Budem sa tešiť na Vaše komentáre . 

Majte sa pekne ! 
♥ 


2 komentáre:

  1. Čo sa týka slovenských a českých youtuberiek, úplne sme sa zhodli, ešte by som možno pridala LifeWithSandra a LuxyLady2. Čo sa týka zahraničných, tak to skôr sledujem nemecké, keďže moja angličtina nie je ktoviečo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tom som rada . LuxyLady2 pozerám len občas jej videá ma poslednou dobou moc nebavia preto som ju do zoznamu nepridala . A LifeWithSandra nepoznám ale určite sa pozriem na jej videá . :) Moja Nemčina nie je bohvie čo - ale už som videla nejaké Nemecké videá . Preto ale radšej siaham po Anglických lebo tam aspoň niečo rozumiem . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.