utorok 25. novembra 2014

Mliečko pre moje unavené nôžky .



Ahojte ! 

Keď som pre nejakým časom dostala balíček od DM-ka nevedela som čo si v ňom nájdem . Nie že by som to inokedy vedela ale vždy aspoň tuším alebo sa domnievam . V tomto prípade som ale vôbec nevedela . 

A preto keď som siahla do obálky bola som prekvapená . Malinká fľaštička v ktorej sa ukrýva dvojfázové mlieko na nohy . Zima je obdobie kedy moje nohy trpia . Sú suché a občas popraskané . Áno používam peeling na nohy a krém ale občas sa stane , že aj tak mi koža na chodidlách praskne . Ak trpíte na takéto problémy aj vy - určite viete ako taká prasknutá koža bolí obzvlášť na nohách


Počas leta moje nohy až tak netrpia takže používam len peeling . Lenže príchodom jesene a zimy sa to zhoršuje . Sama neviem prečo ale vždy som to tak mala . A preto si vždy minimálne dva krát do týždňa doprajem kúpeľ nôh zväčša som používala soľ na nohy od Balei a potom krém . Ale vďaka balíčku som momentálne presedlala na mlieko .

Jedná sa o Balea intenzívne mlieko do kúpeľa na nohy . Ide o dvojfázový produkt ktorý pred použitím vždy dôkladne zahrkám . Vo fľaške sa vytvorí pena a tu si potom nalejem do vane . Aby som to ujasnila nepoužívam to normálne do kúpeľa ale len si napustím trochu vody do vane a potom pridám mlieko . Je to pre mňa takto jednoduchšie ako si " močiť " nohy v lavóre . Som na to tak zvyknutá a vyhovuje mi to . :)



Mlieko obsahuje makadamiový olej a mandľové mlieko preto nohy dôkladne ošetrí a zanechá ich jemné . Musím uznať že z nohami to niečo robí . Pocit tesne po použití je skvelí nohy sú jemné a hladné . Žiadne suché miesta . Ale samozrejme je potrebné použiť ešte krém na nohy buď krém z tejto istej rady alebo skrátka Váš obľúbený krém na nohy . Skúšala som to aj bez krému , nohy boli jemné dva dni a potom sa mi na päte začali objavovať suché miesta . Síce nie tak veľké ako obvykle ale objavili sa . 
Preto odporúčam vždy po použití naniesť ešte aj krém na nohy . 
Používam približne dva až tri vrchnáčiky . Mlieko krásne vonia zo začiatku som tú vôňu moc nemusela ale teraz s odstupom času mi mlieko neskutočne vonia . Vôňa je veľmi zvláštna je tam cítiť jemne mandle ale aj niečo iné . Neviem ako vonia makadaimový olej ale asi to bude on . 

Popravde mojej mamine to vonia ako mydlová voda . Ona sama si tento produkt tak tiež chváli , keďže pracuje v obchode je stále na nohách a jej nohy trpia omnoho viac ako moje . Používaním sa jej koža výrazne zjemnila ak keď stále ju má trochu suchú . Už je to omnoho lepšie ako pred tým . Možno taký menší typ aj pre Vás ak máte v rodine niekoho koho trápia suché nohy skvelý darček po stromček . Mlieko s krémom určite nikoho neurazia . 

Produkt má 150 ml a jeho cena je 2, 49 €


A čo vy ? Počuli ste už o tomto mlieku ? Určite mi napíšte dole do komentáru . Budem sa tešiť . 

Majte sa pekne . 





4 komentáre:

  1. No toto mě moc láká :). Vypadá sladce :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám z této řady krém na nohy a jsem s ním moc spokojená, obecně mám krémy na nohy od Baley moc ráda :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krém z tejto rady si musím ešte dokúpiť pri najbližšej návšteve DM-ka . Používam momentálne krém od inej značky čo je síce fajn krém ale možno budú oba produkty viac účinné spolu čiže toto mlieko a krém na nohy . :-) A popravde už mi aj tak ten čo mám dochádza . :)

      Odstrániť

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.