sobota 9. augusta 2014

RYOR • Aknestop maska •



Ahojte. 

Už nejaký čas som chcela vyskúšať nejaký produkt od českej značky RYOR. A preto som si povedala že si niečo objednám. Ako som pozerala rôzne e-shopy a hľadala. Našla som masku na tvár práve od značky RYOR. 

A dnes Vám čo to o nej poviem. ☺





Ako už je asi podľa názvu jasné ide o masku ktorá je určená na pleť ktorú trápi akné. Je to maska určená na mastnú a problematickú pleť. Masku sa môže aplikovať na tvár, chrbát alebo ramená. Čiže na miesta na ktorom sa najčastejšie objavuje akné. Maska je gélovej konzistencie a je zlupovacia. Takéto masky mám veľmi rada je to vždy zábava , keď si masku dávam dole. Je to ako druhá koža, asi to znie čudne ale fascinuje ma to. Je pravda že na pohľad to nie je nič pekné kedže maska čistí a sem tam sa na nej objaví špina o ktorej som ani netušila že môžem mať na tvári presnejšie na pleti . 


Maska AKNESTOP obsahuje extrakt z aloe vera , prasličky a obilných klíčkov. Tieto látky dokonale uvoľňujú a čistia póry. 
Maska má veľmi zvláštnu vôňu. Nič nepríjemné práve naopak. Je to príjemná čistá priam svieža vôňa. Pri ktorej sa uvoľní nie len moja pleť ale aj ja sama. Vôňa je podľa mňa doslova a do písmene relaxačná. Ja som zvyknutá na prípravky ktorá voňajú po alkohole. Keďže mám akné síce už nie také silné vždy som bola zvyknutá že prípravky ktoré sú primárne určené na akné voňajú alkoholovo. Ale pri tejto maske je to iné, nie je cítiť žiaden alkohol. 


Maska je aplikuje v tenkej vrstve. Je potrebné nechať ju účinkovať 20 minút. A následne príde ta zábavná časť zlupovanie. Po odstránený masky je moja pleť čistí, ale na môj vkus až moc suchá a preto vždy musím použiť krém. Osobne mi to moc neprekáža. Ale je určite účinná. Používam ju už asi dva mesiace a moja pleť sa očividne zlepšila. Akné sa mi samozrejme nestratilo úplne ale už nie je také časté. Čo ma osobne veľmi teším. Určite má na to zásluhu aj táto maska. 

Takže ak hľadáte niečo na pleť ktorá je mastná, problematická a trpí na akné. Vrelo odporúčam práve masku od značky RYOR. 

Cena : 3,79 €
Obsah : 100 ml 
Stránka kde som masku zakúpila : www.maxcare.sk

Aké sú vaše skúsenosti zo značkou RYOR ? Máte nejaké produkty ? Aké produkty by ste mi odporúčali ? 
Určite mi napíšte dole do komentáru. 



Želám pekný deň. ♥

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.