utorok 3. júna 2014

○ Niečo pre potešenie ○ part 4




Ahojte, po nejakom dlhšom čase mám pre vás pár fotiek z môjho života. Samozrejme najviac fotiek pridávam na instagrame alebo na facebooku ktoré nájdete na pravej strane blogu.

Verím že sa vám týchto pár fotiek bude páčiť. ☺






Začneme zľahka. Takto nejako ma môj pes "stráži " keď píšem vonku na slniečku recenzie alebo články.

Myslím si že ak by mi niekto niečo chcel urobiť tak môj pes si toho ani len nevšimne. Ja viem že vyzerá ako keby zomrela ale nie ona len spí. Čo je jej najobľúbenejšia činnosť od malička. Ona len spí sem tam štekne a sem tam prekope niečo v záhrade. Takže ak potrebujete lacnú pracovnú silu na práce v záhrade tak mi napíšete veľmi rada vám ju požičiam ale musíte mi ju vrátiť.

Keďže Ada je rodinný miláčik. Dá sa povedať že je ako moja sestra, môžem jej hoci čo povedať a ona len sedí a počúva teda udivene na mňa pozerá že o čo mi ide. ☺




Keďže už je teplo a všetci nosíme krátke tričká začala som opäť vyrábať náramky. A keďže moje zákazníčky sú veľmi super a ja ich mám veľmi rada rozhodla som sa že im budem vyrábať aj náramky s menami. Toto bol úplne prvý pokus a keďže som nejako musela začať vyrobila som si náramok zo svojim menom. Je to asi druhý náramok ktorý som si vyrobila sama pre seba. Skrátka vždy všetky náramky ktoré vyrobím nájdu svoju hrdú majiteľku mne nikdy nezostane nič a práve takýto náramok s menom som hľadala dlho tak som si jeden sama vyrobila. ☺





Ešte dá sa povedať za horúca. Keď písmenka prišli domou.

Sú to korálny a nie cukríky. Ako si môj oco myslel. Keby mu nepoviem tak si asi aj väzme a zje. ☺


Takto to dopadne keď si potrebujem objedať len jeden štetec. Podotýkam mal byť jeden ale čo jeď ELF mal takú super akciu nemohla som to tam nechať.

Takže potom som sa čudovala keď mi priši veci domou že čo všetko som kúpila a čo všetko som " potrebovala " ☺ ale asi to poznáte potrebujete jednu vec a nakoniec je z jednej veci desať vecí . Ale môžem povedať že zo všetkými produktami z tejto objednávky som ako tak spokojná.





Čo by to bol článok bez ukážky mojich nechtov. Tieto sú asi mesiac alebo dva staré. Takto to prosím pekne dopadne keď idem na nechty s tým že ich chcem čisto červené. A potom keď je to hotové zistíme že je to suché. Takže opilníkujeme dva nechty a dopadne to takto na jedenej strieborný prášok a na druhej čierna. Veď prečo nie. Mohla som ukázať ktorúkoľvek ruku a vždy bola iná.

Toto milujem. A hlavne mám to bez starostí nemusím ich stále dookola lakovať. Aj keď je pravda že ja mám gélové nechty aj pre to aby som si svoje neokúsala. ☺






Mňam.


Toto môžem hoci kedy a v akomkoľvek množstve. Keďže na záhrade nám maliny ešte nerastú a čučoriedky nemáme musela som si ich kúpiť. Tieto boli z Lídlu a musím povedať že na to že boli kupované boli veľmi chutné. Skladné.











Jahodová limonáda.

Viem nevyzerá to nejako veľmi vábne ale je to veľmi veľmi chutné. A určite lepšie ako nejaké sladké malinovky. Také doma ani nemáme.

Je to veľmi jednoduché a ľahké. Voda, jahody, mäta ktorú som z fľaše vytiahla a citrónová šťava. V teple je to tá najlepšia vec ktorú si človek môže dať. V chladničke ju máme stále keď jahody máme od dedka.






Keď sme pri tých jahodách. Mamina mi urobila radosť. Najlepšia kombinácia jahody a horká malinová čokoláda. Ani neviem za čo som túto dobrotu dostala ale no skrátka nemilujete tú ženu.


Maminka. ♥










 Keď žena nakupuje. ☺

Takto sme boli v Baumaxe a no skrátka neodolala som. Keby môžem tak si ich aj kúpim ale už mám dosť rokov na plyšové hračky. Tak aspoň fotka musí byť.

Stihla som im dať aj mená medveď na pravo je Peter a ten na ľavo je Joži. Neviem prečo práve tieto mená ale skrátka hodili sa mi ku nim tak som im tak hovorila. ☺

Tuším keď pôjdeme nabudúce do Baumaxu tak im neodolám a kúpim si ich.







Balíček od DM-ka ktorý mi prišiel na zrecenzovanie. Určite v dohľadnej dobre bude recenzia.

Je to pena na holenie s vôňou manga ale ja som jej dala pracovný názov šmolko pena. Keďže je modrá ako šmolko. A vždy keď ju používam  pripadám si ako malí šmolko. Keď som bola malá chcela som byť  šmolko tak aspoň teraz sa mi to splnilo.

Ďakujem DM že mi plníte sny aj vo 20 rokoch môjho života. ☺





Dá sa povedať predčasný darček ku dňu detí od mami a oca.

Moja prvá paletka od Sleek ktorá sa vola Oh so special. Je to krásna paletka na ktorú bude určite recenzia. Nikdy som nechápala prečo sú z paletiek od Sleek všetky bloggerky také nadšené ale už viem tieto paletky sú ako sen dokonalá pigmentácia a vydrž.

Určite sa môžete v dohľadnej dobe tešiť na recenziu.






A ďalšie tento krát trošku slušnejšie a hlavne také jarné. Ani nevie či to bolo na nejakú príležitosť alebo som si ich dala len tak.

Ale veľmi sa mi páčili takže asi sa ku ním ešte niekedy vrátim.














Fotka keď som prišla od kaderníčky. Asi nie je vidieť výsledok ale to je jedno keďže to mám presne také isté ako pred tým. Len som si dala výraznejšiu červenú farbu do koncov.










Piekla som bábovku a takto to dopadne keď si neodhadnem množstvo a musela som zvyšné cesto naliať do formičiek od muffinov.

A tak vznikli bábovko- muffiny. ☺ Mamina nakoniec skonštatovala že odteraz ich budeme robiť len do foriem od muffinov keďže je to rýchlejšie a skôr sa to upečie a hlavne mi nejako extra ani nepečieme u nás doma to moc nejde. Musíme mať čas a chuť a potom niečo spolu s mamonou a napečieme. Ale nie je to nejako extra často.







A keď sme pri tom pečení a koláčoch.

Maccarons toto je niečo čo miluje celá rodina len sme to s maminou ešte nepiekli a asi ani nebudeme. Radšej si kúpime.

Maccarons sú niečo najchutnejšie a najlepšie na svete. Veď tí Francúzi vedia čo je dobré.

Mňam. ♥






A zakončíme to mojimi najnovšími nechtami. Tento krát sú dá sa povedať leopardo- farebno- zebrové. Keďže som mala opäť slabú chvíľku a nevedela som čo na ne nechala som to na mojej manikérke ktorá vždy vymyslí niečo totálne bláznivé a nakoniec neskutočne krásne. Natoľko sa mi zapáčili že si ich asi dám aj pri najbližšej návšteve opäť. Aj keď asi na nejakú oslavu to nie je ale mne to nevadí, hlavné je že mne sa páčia.





Tak a sme na konci dnešného trošku iného článku, verím že sa vám páčil.

Majte sa pekne. ♥

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.