piatok 27. júna 2014

BALEA ○ Osviežujúci sprej Aqua ○


Ahojte, dnes vám predstavím produkt bez ktorého by som osobne ja leto neprežila. Ide o osviežujúcu vodu v spreji od značky Balea. Dá sa povedať že táto voda je môj must have na celé leto a hlavne keď sú vonku extrémne horúčavy bez tejto vody nejdem nikam. 


Myslím si že o produktoch ako je tento ste už čítali alebo ste doma už aj nejaký vlastnili. Ja som sa k takýmto produktom dostala minulí rok v lete keď som začala používať Avéne termálnu vodu. Áno takáto termálna voda od Avéne je pomerne drahá záležitosť. Ja som mala veľké balenie ktoré mi vydržalo celé leto a ešte aj tento rok som ju začiatkom veľkých horúčav používala. Ale potom sa mi minula a pre mňa začalo hľadanie a pátranie po lacnejšej alternatíve, predsa len dať nejakých desať euro a možno aj viac za vodu sa mi už nechcelo. 

A preto som siahla práve po značke Balea. Ja som ani nevedela že Balea niečo také vyrába ale keď som vodu videla v DM-ku s radosťou som vzala hneď dva kusy. A úprimne vôbec alebo vôbec to neľutujem.


Áno je pravda že niektorý ľudia takéto veci nepoužívajú. Už ani neviem kto mi to hovoril ale raz sa ma niekto pýtal na čo je také voda dobrá. Ja som mu odpovedala že je to skvelé na leto keď sa chcete osviežiť. Bolo dosť vtipné keď mi ten človek na to odpovedal že on by si dal do nejakej fľašky minerálku a mal by  to isté. A nemusel by dávať toľko peňazí za drahé termálne vody. Tak asi na to niečo bude predsa aj minerálka má svoje účinky obsahuje rôzne druhy minerálov a keď ju pijeme a nič nám z nej  nie je môžeme ju veselo používať aj na telo. Priznám sa  neskúšala som to. Ale ak mi dôjde zásoba vody od Balei tak to možno vyskúšam. 
Zatiaľ zostanem verná overenej klasike. Ja som si všeobecne takéto produkty obľúbila ako som povedala prvý krát som sa k termálnej vode dostala minulý rok v lete, úprimne leto býva čoraz horšie a horšie. Horúčavy nás sužujú a tak ako trpíme mi trpí aj naša pokožka. Áno bolo by dobré keby že v takých horúčavách si ležím niekde pri bazéne ale to sa nedá stále. Predsa človek musí robiť aj iné vec. A práve na takéto príležitosti je určená takáto voda. 



Ja som sa naučila používať ju vždy keď cítim že mi je horko. Na tejto vode od značky Balea je super to že má pomerne jemný rozprašovač. Čiže kvapky po tom ako dopadnú na tvár alebo telo nie sú nejako extrémne veľké. A ani vsakovanie netrvá nejako dlho. Ide hlavne o to aby som svoje telo a tvár osviežila. A tiež to používam v momente keď sa mi zdá že som to prehnala napríklad s púdrom, vtedy vezmem tento spej nastriekam ho na tvár a púder si pekne sadne. A už nemám taký nepríjemný pocit na tvári.  Alebo to využívam aj večer po vyčistení pleti si vodu skrátka len zľahka nastriekam na tvár a som spokojná. Skrátka už si neviem leto predstaviť bez takejto skvelej pomôcky. 

Táto voda je bez akéhokoľvek obsahu alkoholu, parfumov  a konzervačných látok. Takže nemá žiadnu vôňu aj keď mne sa jemne zdá že v nej niečo je ale možno je to len môj pocit mama ju používa tak isto a ona v nej necíti nič. Úprimne asi vôňa je na každom individuálne. Niekto v nej niečo cíti ( ja ) a niekto zase nie . Určite ak hľadáte nejakú lacnú a skvelú alternatívu treba sa pozrieť práve na túto vodu .Veď jej cena je 1,45 € za 150 ml. Čo je doslova sen. Už lacnejšie to podľa mňa ani nejde. Ja som s touto vodou veľmi spokojná, treba ju vyskúšať a určite si ju zamilujete aj vy. 


A čo vy a termálne vody ? Používate nejaké? Alebo si vystačíte len tak bez ničoho? Určite mi dajte vedieť svoj názor.

Majte sa pekne . ♥

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.