streda 30. apríla 2014

New York Color ◘ Expert Last Lip Color ◘




Ahojte,dnes tu mám pre vás recenziu. Tá dnešná bude na rúž do New York Color ( NYC ). O tejto značke som veľmi veľa čítala a vlastne sama som doma nemala ešte žiaden produkt. A práve preto viedli moje kroky do 101 drogérie kde majú túto značku a ako som chodila okolo stojanu a pozerala a pozerala padol mi doslova do rúk tento rúž. 

A tak vám ho dnes predstavím. ☺




Rúž z rady Expert Last v odtieni 411 Snowcone. Je to veľmi príjemná ružová farba. Všeobecne mám rada rúže ktoré sú do ružova. V oblečení sa mi ružová nepáči ale na perách ju znesiem a práve preto si často vyberám ruže ktoré sú v ružovom odtieni a potom doma zistím že mám xy rúžov tej istej farby len od rôznych značiek. U mňa to je bežná prax ale nemám problém s tým že ich posuniem mame a ona ich veselo nosí. Vždy príde za mnou a spýta sa či nemám nejaký rúž ktorý sa mi už "nepáči " a ja jej vždy podám niečo do rúk. Takže doma to dá sa povedať koluje medzi mnou a maminou. ☺


Rúž od NYC m á veľmi príjemnú konzistenciou. Vôbec nevysušuje pery. Skôr ich zanechá jemná. Mám pocit že je to niečo medzi rúžom a balzamom na pery. Pigmentácia je celkom obstojná. Pri aplikácií na pery nemusím vôbec tlačiť a na pery sa mi nanesie pomerne dosť produktu. Rúž obsahuje jemné trblietky ktoré mu dodávajú lesk. Má veľmi príjemnú sladkú vôňu. Je to taká cukríková vôňa, vždy mám nutkanie pery si olízať ale zatiaľ svoje nutkanie statočne zvládam. 


Keďže sa rúž správa skôr ako balzam jeho výdrž nie je až moc extra veľká. Ale úprimne mne akýkoľvek rúž vydrží maximálne päť hodín. Veľmi často pijem a preto sa rúž veľmi často zotiera. Mne stačí to že je príjemný na perách a hlavne po nanesení mi moje pery hydratuje. Po nejakom čase sa začne strácať. Zhruba po dvoch hodinách sa mi rúž jemne stráca v kútikoch. 


Po asi štyroch hodinách mi na perách zostane len jemný nádych ružovej farby. Ale treba podotknúť že som bola v práci kde som pomerne dosť pila. Je to aj tým že rúž sa odtlačí či už na pohár alebo fľašku. Ak by som nepila možno by mi rúž vydržal aj viac. 


Čo sa týka obalu tak ten sa mi úprimne nepáči. Príde mi veľmi lacní ale predsa nejde ani tak o obal ale o samotný produkt. A tomu nemám veru čo vytknúť. Bola to dá sa povedať láska na prvý pohľad a už teraz je mojím veľkým obľúbencom a určite ho tak skoro z rúk nepostím.


A čo vy a produkty od NYC? Máte doma nejaké? Aký je váš názor na túto značku? Určite mi napíšte do komentáru váš názor. Budem sa tešiť! 

Majte sa pekne. ♥

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.