pondelok 7. apríla 2014

ALVERDE ◘ HAND - PEELING ◘



Ahojte, dnes vám predstavím môj nový prírastok od kategórie starostlivosť o ruky. Ide o peeling na ruky od značky Alverde.



Priznám vôbec som nikdy neriešila niečo také ako peeling na ruky. Ale keďže cez zimu som mala ruky pomerne suché a ak mám byť úprimná dosť mi to vadilo nabehla som do DM-k a ako si chodím po ňom a chodím okolo tých všetkých vecí, narazila som ako vždy na regál s kozmetikou od značky Alverde. Každému z nás je asi jasné že je to značka DM-k a je to čisto prírodná kozmetika. Mám od tejto značky veľmi rada sprchové géli o jedno som aj písala recenziu tu. Ale teraz sa venujem zase peelingu. 


Peeling je gélovej konzistencie. Peelingové čiastočky sú z kremelína ak mám byť úprimná neviem čo to je ale je to veľmi príjemné. Čiastočky nie sú vôbec veľké, sú pomerne malé a na rukách veľmi príjemné. Vôňa je sladká, keďže má ísť o výťažky z bazových kvetov tak to aj tak presne je. Mne osobne to pripomína bazový sirup ktorý mám veľmi rada. 
Ako som povedala peeling je gélovej konzistencie takže je aj pomerne hustý. Stačí si na ruky naniesť množstvo asi vo veľkosti orieška. Vážne stačí malá dávka a ruky skvelo opeelinguje. 



Dosť som sa bála že keď použijem tento produkt moje ruky budú suché a nie moc pekné. Ale práve naopak ruky som po použití mala príjemné, jemné a hladké. Vôbec som nepotrebovala naniesť nejaký krém alebo tak. Aj keď som nemala potrebu ruky som si pre istotu tak ako vždy pred spaním nakrémovala. Skrátka neviem zaspať bez toho aby som nemala nakrémované ruky. 

Balenie mi príde veľmi pekné. Páči sa mi veľmi kombinácie žlto zelenej farby. Hneď ako som tento produkt videla v regáli musela som si ho kúpiť. Samozrejme že som bola zvedavá o čo ide ale hlavne ma zajal obal, veď hneď ako som ho uvidela pripomenul mi jar. 
Peeling má obsah 50 ml a cena je 0,75 €. Je to veľmi super cena, na to že ide o prírodnú kozmetiku a aj pomerne veľké balenie mi príde cena dosť malá. A určite a pevne verím že si zakúpim ešte jeden. Som veľmi spokojná s týmto peelingom a stále nechápem ako som bez niečoho ako je peeling na ruky prežila celú zimu. Asi som bola ľahostajná k mojím rukám ale už to veru nedopustím, podľa mňa je peeling na ruky rovnako dôležitý ako peeling na telo. 


Tak verím že sa vám moja recenzia páčila. ☺
A čo vy a peelingy na ruky? Používate nejaké? Budem rada ak mi dáte vedieť svoj názor. 

Majte sa pekne. ♥

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.