utorok 21. júla 2015

AVON FOOT WORKS


Nohy sú oblasť ktorej sa nevenuje až taká veľká pozornosť ako by sa  mala . Priznávam pár rokou dozadu ak by sa ma niekto spýtal - aké produkty na nohy používam moja odpoveď by bola  žiadne . Áno je to tak  , popravde riadne sa za to teraz hanbím že som práve nohám nevenovala takú pozornosť akú som mala .
Ale to bolo pár rokov dozadu a asi som mala na práci iné veci ako riešiť nohy . Lenže očividne vekom a pribudnutím rozumom som zistila , že aj nohám musím venovať akú takú pozornosť . Predsa len nosia ma celý môj doterajší život a ešte dlho ma nosiť budú . A prečo by som im nedopriala starostlivosť takú ako napríklad pleti . Chodidlá človek odhaľuje viac v lete  nosíme balerínky , žabky alebo inú letnú obuv . Ja som teda balerínkový maniak takže akonáhle je vonku trošku teplo mením tenisky za balerínky . Ale vzhľadom na to že občas si dávam aj nejaké tie sandále musím sa o nohy starať pravidelne . Ale prakticky sa natieranie nôh stalo mojim večerným rituálom . A bez toho aby som si nenakrémovala nohy ani nezaspím . 


Na našom trhu je milión skvelých pomocníkov o starostlivosť na nohy . Dlho som bola verná mojej milovanej Balei ale už som potrebovala nejakú tú zmenu .  A preto ma to zavialo do vôd značky Foot Works ktorá sa dá kúpiť v Avone . Ono to nebola nejaká cielená kúpa , ale ako vždy dostala sa mi do rúk katalóg a vzhľadom na to že som míňala posledné zásoby a zvyšky produktov od Balei povedala som si že skúsim práve niečo od Foot Works . Nie je to moja úplne prvá skúsenosť s touto značkou preto som aj z časti vedela čo očakávam . Ako som listovala narazila som na niekoľko produktov ktoré ma zaujali . 


Sprej na nohy je v mojom prípade doslova nutnosť . Takéto spreje používam vždy pred tým ako si obáva akúkoľvek obuv . A je úplne jedno či je zima alebo leto . Lenže toto nie je spej primárne určený do obuvi . Skôr na osvieženie po celom dni . Ide o chladivý sprej na nohy s ananásom . Dôvod prečo ma tento sprej zaujal je ani jasný vôňa ananásu . Na ten chladivý efekt som ani tak nemyslela , skôr ma zaujala vôňa . Vôňa je príjemná ako inak ananásová ale jemne je cítiť aj alkohol , to sa samozrejme dá očakávať . Chladivý efekt som zo začiatku vôbec nevnímala , treba na nohy streknúť pár krát aby sa chladivý efekt ako tak prejavil . V úplných horúčavách kedy človek potrebuje najviac chladiť som tento sprej používala niekoľko krát za deň . Príjemne nohy schladí a osvieži . 
Musím povedať že ma riadne nadchol a asi si ešte nejaký objednám , neviem ako je to s výberom vôni ale ak by bola možnosť inej vône asi po nej siahnem . 
Táto vôňa síce ananásová je ale čakala by som výraznejšiu vôňu dá sa to prežiť dôležitejší je práve chladivý efekt . Pri väčšom množstve je efekt omnoho  intenzívnejší . 
Sprej má 100 ml a jeho cena je 2,50 € .


Samozrejme ale starostlivosť bez krému alebo gélu na nohy nie je ani starostlivosťou . Ja osobne používam skoro vždy len nejaké hutné krémy na nohy alebo ak nemám práve krém určený na nohy , jednoducho si ich natriem aj obyčajným hydratačným krémom na telo .  Lenže to by som nebola ja aby som si nekúpila niečo úplne iné , ako som bežne zvyknutá . Dôvod prečo som si zaobstarala tento gél bol jednoduchý . Keď som si už vybrala chladivý sprej prečo nie aj gél ktorý ešte k tomu všetkému obsahuje mätový olej ( btw . bol to dopredaj takže za super cenu , ale pšš nie že to niekomu poviete ) . Ako inak ide o klasický gél ktorý má prekvapivo gélovú konzistenciu a je modrej farby . Ja neviem ale podľa mňa by sa viac hodila zelená farba keďže gél obsahuje mätu ktorú ja v lete milujem . Čo sa týka hydratácie tak tá nie je nejako extrémne vysoká , ide o gél takže som to aj viacmenej očakávala . Ale vzhľadom na to , že sa o svoje chodidlá už starám nepotrebujem až takú vysokú hydratáciu ako na začiatku . Áno vyhovovala by mi vyššia hydratácia ale prežijem to .
Odpustím to tomuto gélu len preto ako nádherne vonia . Mne mäta evokuje leto , teplo , more, drinky a to je pre mňa podstatné . Aj chladivý efekt je super , keď prídem domou po dlhom dni a cítim že moje nohy trpeli , tak im doprajem kúpeľ a potom tento chladivý gél .
 Je len škoda že už v katalógu niet . 
Ak si dobre pamätám bol to dopredaj a preto tam bola taká smiešna cena za 75 ml som zaplatila 1,90€ .


Aby som si bola istá že moje nohy budú dokonalé nestačí ich len krémovať , áno to je základ . Bez dobrého krému sa človek môže snažiť ako chce ale efekt nikdy nebude dokonalý . A preto som si zaobstarala tento set na pedikúru 3 v 1 . Nič podobné som nikdy doma nemala , keď som toto čudo otvorila doma ako prvé ma zarazilo " strúhadlo " na kožu . Znie to čudne ale ono to prakticky strúhadlo je , bála som sa že pri mojom šťastí aké mám si porežem chodidlá alebo niečo podobné . Ak ste niekedy mali prasknutú pätu asi viete aká to je bolesť pri chôdzi , niečo podobné som si predstavovala že by sa mi mohlo stať ak by som sa s tým strúhadlom porezala  . Ale nakoniec sa nič také nestalo strúhadlo nie je moc ostré . Set ďalej obsahuje veľmi zvláštny kameň a vlastne ja ani neviem na čo je určený . Vzhľadom na to , že v sete nebol pribalený žiaden návod - jednoducho nič v pohode by stačil stručný opis ale jednoducho nič také som nenašla . A popravde ani som nejako moc nepátrala , jednoducho túto vec nepoužívam , aj keď priznávam . Použila som ho asi dva krát klasicky na brúsenie kože ale nič to nerobilo . Preto ak viete načo tento kameň slúži napíšte mi do komentáru. Posledné sa v sete nachádza ako by som to nazvala , brusný papier alebo niečo podobné . Je to fajn vec . Dokáže obrúsiť aj tú najhrubšiu kožu ktorú som na nohách mala .  Nejako to nebolí ani neškriabe , samozrejme ak s tým manipulujem jemne . Nie vždy mám náladu používať strúhadlo , preto je fajn že sa v sete nachádza aj takáto vec ako tento papier . Výhodou je aj balenie malá a skladné jednoducho všetky tri veci zložím do seba a nikde mi nič nezavadzia . Je to super ja na cestovanie , keďže to nezaberie skoro žiadne miesto v taške alebo kufri . 
Tento set som kúpila za 3,90 € čo mi príde pomerne výhodná cena . 



Myslím si že tento krát sa moja objednávka celkom vydarila . Na to že som prakticky objednávala len veci na nohy . Bolo tam aj niečo iné ale o tom sa dozviete časom . Tým že prišlo leto a teplo o svoje nohy sa musíme starať tak to určite nezanedbávajte , predsa len nohy sú tie ktoré nás celý život nosia a mi sa im musíme nejako príjemne odvďačiť . 


Určite mi dajte dole do komentáru vedieť . Ako sa o svoje nohy staráte vy ? Aké produkty používate ? A ak sa tu nájde nejaký človek ktorý sa o nohy nestará - chcela by som vedieť prečo sa tak rozhodol ?

Majte sa pekne ! 

♥ 


xxx 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.