utorok 22. júla 2014

Yves Rocher ღ žiarivý rúž na pery Couleurs Nature ღ



Ahojte.


Dnes tu mám pre Vás nový článok. Asi ste si už všimli že som taká menšia " maniačka " na rúže a balzamy. A práve pred nejakým časom mi pribudol do mojej zbierky nový rúž. Tento rúž je od značky Yves Rocher ktorý som dostala v balíčku na testovanie. A samozrejme kde je rúž tam je z mojej stany okamžitá radosť. Ako keď malé dieťa dostane hračku a teší sa z nej, ja sa teším vždy keď mi do zbierky pribudne nový rúž. 



Ale nebudem to zbytočne predlžovať a teraz Vám ho s radosťou predstavím. ☺






To že je od značky Yves Rocher som už spomínala ale dôležitejší bude určite odtieň. Rúž ktorý som dostala je v odtieni 22- Corail Douxl.  Ako už samotný názov napovedá ide o korálovú farbu. Už jeden taký korálový rúž doma mám ale až tam extrémne korálovo sa na perách nevráti. Tento je ale presne taký korálový aký som hľadala. Popravde pri našom prvom stretnutí som sa mierne ľakla - na môj vkus sa mi zdal moc výrazný. Osobne mám rada výrazné farby na perách ak sa jedná o ružovú alebo nejakú podobnú farbu. Ale v tomto prípade ide o farbu s ktorou nemám až také skúsenosti. Keď opadlo prvotné laknutie povedala som si , že ho vyskúšam a nebudem sa na neho len vyľakane pozerať. 


Ako je už zvykom tak k rúžu prišiel aj informačný letáčik. Z ktorého som sa dočítala to , že vedci použili na výrobu rúžu 100 % čerešňový olej. A práve preto je rúž na perách krásne lesklý a odrážka svetlo okolo sebe. Ďalej je rúž obohatený o omega 6 a 9 mastné kyseliny ktoré sú zdrojom prirodzenej ochrany a výživy. Popravde veľmi som sa čudovala tomu že rúž obsahuje čerešňový olej, ešte som o tom nepočula a preto to bola pre mňa novinka. 
Hneď ako druhé po výraznej korálovej farbe ma zaujala jeho pomerne nezvyčajná vôňa. Neviem či v tom cítim čerešne alebo skôr nejaké kvety. Skrátka je to veľmi nezvyčajné. Ale za to veľmi príjemné. Vôňa nie je vôbec vtieravá ani umelá - je to práve na opak jemná nezvyčajná vôňa, ktorú som si svojim spôsobom veľmi obľúbila. Je to typická vôňa len pre tento rúž. Samozrejme každý rúž od akejkoľvek značky má svoju špecifickú vôňu ale pomerne často sa stáva , že voňajú rovnako. 
Ale pri tomto rúže sa Vám to nestane. Teda podľa mňa určite nie. Môžete mať hoci ako veľkú zbierku rúžov, takúto vôňu nebude mať ani jeden. ☺ 




Ako som už povedala ide o korálovú farbu. Ktorá je ale jemne do ružova. Možno sa na fotke zdá že ide skôr o ružovú ale verte mi ružová to nie je. Je to krásne žiarivá korálová. Ktorá obsahuje jemné strieborné trblietky. Ktoré je vidno v samotnom rúže, na prvý pohľad sa mi zdali moc veľké. Ale po nanesení na pery sú jemné a krásne odrážajú svetlo. Tým že rúž obsahuje čerešňový olej sú pery aj dobre hydratované. Vôbec nemám nejaký pocit suchých pier. Práve naopak pery sú jemné, hladké. Pigmentácia je pomerne dobrá. Samozrejme čím viac vrstiev na pery nanesiem tým je rúž a jeho farba intenzívnejšia. Ak nanesiem jednu vrstvu tak to perám dodá jemný nádych a lesk. Ak nanesiem dve a viac pery sú výrazné a hneď je jasné že ide o korálovú farbu rúžu. 





Výdrž je taká podľa mňa priemerná. Tým že rúž pery aj hydratuje jeho výdrž na mojich perách sa pohybuje okolo dvoch - troch hodín. Čo mi príde ako celkom fajn a určite mi nevadí po nejakom čase rúž pretrieť. Farba je to typická na letné počasie, popravde od tej doby čo som ho dostala vlastne ani iný rúž nenosím. Aj keď je pomerne výrazný zvykla som si naň a už sme skvelý priatelia. Aspoň na leto. ☺ A úprimne už teraz uvažujem o tom aký nový odtieň pribudne k tomuto. Ako náhle sa dostanem do blízkosti predajne Yves Rocher určite si uchmatne ešte nejaký odtieň , ktorý budem používať na jeseň alebo v zime. Celkovo je na výber 12 odtieňov pevne verím že sa tam ešte nejaký rúž ktorý mi v zbierke chýba nájde. 



Cena : 9,90 €

Obsah : 3,5 gramu 




Tak a sme na konci. Verím že sa Vám recenzia páčila. Ja by som sa chcela ešte raz veľmi pekne poďakovať firme Yves Rocher za krásny balíček či už za rúž alebo za úžasný sprchový gél s 

peelingom. ĎAKUJEM ! 


A taká menšia otázočka aj na Vás. 

Čo vy a produkty značky Yves Rocher ? Skúšali ste nejaké ? Aké by ste mi doporučili? Určite mi napíšte dole do komentáru. 


Budem sa tešiť. Majte sa pekne. 







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Tvoj komentár! Ten sa objaví hneď po schválení. Zároveň Ťa žiadam aby si nevkladal do komentáru žiadny odkaz na giveaway. V prípade že sa v komentári takýto odkaz ukáže. Tvoj komentár nebude schválený. Ďakujem za pochopenie.

P.S.: Na všetky komentáre odpovedám postupne, preto buď trpezlivý. Odpoveď na svoj komentár dostaneš. Ak máš nejakú otázku a chceš dostať rýchlejšiu odpoveď môžeš ma kontaktovať na mail lifeisbeautifulosobnyblog@gmail.com.